Το Vanced ήταν η καλύτερη πειραγμένη έκδοση του YouTube app για Android που μπλόκαρε τις διαφημίσεις, ξεκλείδωνε premium χαρακτηριστικά, και πολλά άλλα. Αν δεν γνωρίζεις τι έχει συμβεί, διάβασε το σχετικό άρθρο, ενώ εδώ θα βρεις εναλλακτικές.

Μετά τη διακοπή ανάπτυξης και διάθεσης του Vanced, η ομάδα ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με διάφορες φήμες, και σιγά σιγά η εφαρμογή πέρασε στο χρονοντούλαπο. Όμως, έρχεται ξανά στο προσκήνιο χάρη σε μία νέα ειδοποίηση που ενημερώνει τους χρήστες ότι το app δεν είναι ασφαλές.

Χρήστες αναφέρουν ότι λαμβάνουν ειδοποιήσεις από το Google Play Protect ότι το Vanced Manager, μία εφαρμογή που φρόντιζε το βασικό app να λαμβάνει ενημερώσεις, είναι επιβλαβής και θέτει τη συσκευή τους σε κίνδυνο.

Ούτως ή άλλως, το mod app δεν πρόκειται να λάβει άλλες ενημερώσεις, οπότε ο Manager – φαινομενικά – δεν συνδέεται με κάποιον server. Βέβαια, η Google μάλλον έβαλε τον Manager στη black list. Δεν έχουμε ιδέα αν μπορεί όντως να κάνει ζημιά, αλλά καλό θα ήταν να καταργήσετε το Vanced και να επιλέξετε μία από τις εναλλακτικές που κυκλοφορούν.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.