Η ιστορία της διακοπής λειτουργίας του Vanced δημιούργησε αναταραχή στο διαδίκτυο και προκάλεσε πολλές φήμες. Οι άνθρωποι πίσω από την εφαρμογή θέλησαν να ξεκαθαρίσουν λίγο τα πράγματα και δημοσίευσαν ένα κείμενο με διάφορες λεπτομέρειες για το όλο θέμα.

Αρχικά, ξεκαθαρίζουν ότι η διακοπή του app δεν έχει καμία σχέση με τα NFT ή κάποια εταιρεία media, ούτε με θέματα πειρατείας ή προβλήματα με παραβιάσεις σχετικές με τον αποκλεισμό διαφημίσεων.

Επιπλέον, κυκλοφορούσαν φήμες ότι προγραμματιστές του Vanced είναι Ρώσοι, αλλά η ομάδα αναφέρει ότι κανένα μέλος της δεν έχει καμία σχέση με τη Ρωσία ή την Ουκρανία, ούτε βρίσκεται σε κάποια από τις δύο χώρες.

Η ομάδα αναφέρει επίσης ότι έλαβε απλά εντολή παύσης και έπρεπε να διακόψει τη λειτουργία της εφαρμογής. Επιπλέον, είπαν ότι δεν θα δημοσιεύσουν ποτέ τον πηγαίο κώδικα της εφαρμογής, διότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να δημιουργήσει σοβαρά θέμα στους ίδιους.

Επίσης, δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα λήψης από “επίσημη” πηγή, αφού οι άνθρωποι πίσω από το Vanced έχουν διαγράψει όλους τους συνδέσμους από οποιαδήποτε σελίδα ελέγχουν.

Τέλος, η ομάδα ζητάει οι οπαδοί του app να μην επιτεθούν σε κανέναν για το θέμα αυτό και να την ενημερώσουν άμεσα αν εντοπίσουν οποιαδήποτε ψευδή είδηση ή αναφορά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.