Σχεδόν για όλα τα social media apps υπάρχουν εναλλακτικές εφαρμογές, που συνήθως δεν είναι νόμιμες, αλλά παρέχουν διάφορες ευκολίες. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Vanced είναι μία πειραγμένη έκδοση του YouTube app που αφαιρεί τις διαφημισείς, ξεκλειδώνει πολλά premium χαρακτηριστικά, επαναφέρει στοιχεία όπως ο μετρητής των dislike, και πολλά άλλα.

Το συγκεκριμένο app, όπως και πολλά άλλα του είδους του – που έχουν κυκλοφορήσει και εξαφανιστεί στο πέρασμα του χρόνου, παραβιάζει πολλές νομικές διατάξεις και πνευματικές ιδιοκτησίες. Όπως είναι λογικό, αυτές η εφαρμογές δεν αρέσουν στις εταιρείες που διαθέτουν τις νόμιμες υπηρεσίες και έχουν πάντα την τύχη να αναγκάζονται να διακόψουν τη λειτουργία τους.

Όπως φαίνεται, ήρθε η ώρα του Vanced, που τόσοι χρήστες αγάπησαν και χρησιμοποιούν. Η εφαρμογή άλλαξε πρόσφατα το όνομα της και αφαίρεσε πολλές αναφορές στο YouTube και τη Google προσπαθώντας να αποφύγει τις έντονες – ή οποιεσδήποτε, νομικές αντιπαραθέσεις με τη γνωστή εταιρεία, αλλά όταν έχει τόσο έντονη δράση και παραβιάζεις τόσο πολύ την περιουσία ενός άλλου, δεν μπορείς να αποφύγεις το αναπόφευκτο.

Στις 13 Μαρτίου του 2022, το Vanced ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη λειτουργία του, θα αφαιρέσει όλους τους συνδέσμους λήψεις της εφαρμογής, και δήλωσε ότι ξέρει καλά πως οι χρήστες δεν το θέλουν αυτό, αλλά είναι αυτό που πρέπει να γίνει. Επιπλέον πρόσθεσε ότι οι τωρινές εκδόσεις θα μπορούσαν να λειτουργούν ίσως για πάνω από 2 χρόνια και ξεκαθάρισε ότι οι λόγοι της διακοπής του είναι νομικοί.

Τέλος, ο επίσημος λογαριασμός του app αναφέρει ως εναλλακτική το YouTube Premium. Εμείς, δημοσιεύσαμε ένα άρθρο με τις καλύτερες εναλλακτικές αυτή τη στιγμή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.