Δεν αποτελεί μυστικό, το γεγονός ότι η Xiaomi θα προβεί στην ανακοίνωση ενός smartphone με κάμερα κάτω από την οθόνη, αν και κανείς δεν το ανέμενε τόσο σύντομα. Σύμφωνα με ένα νέο leak το πρώτο smartphone με αυτό το design έρχεται κάποια στιγμή στο διάστημα Οκτωβρίου – Νοεμβρίου.

Όπως μπορείς να δεις από το video, το πίσω μέρος είναι όμοιο με το Xiaomi Mi 10 Ultra, επομένως η Xiaomi μάλλον επεξεργάζεται την διάθεση μιας έκδοσης του Ultra με κάμερα κάτω από την οθόνη. Ωστόσο, το άτομο που χειρίζεται τη συσκευή δεν ενεργοποίησε την selfie κάμερα και υπάρχουν τρεις λόγοι για αυτό.

Πρώτον, αυτός που έκανε το video θέλει να παραμείνει ανώνυμος. Δεύτερον, είναι ένα prototype και ίσως κάτι δεν λειτουργεί καλά. Και τρίτον, μπορεί να είναι fake. Αν και δεν έχουμε καμιά βάσιμη ένδειξη ότι το video έχει γίνει edited. Φυσικά, οι πληροφορίες ότι το handset αναμένεται να καταφθάσει σε δυο μήνες μπορεί να μην αληθεύουν. Η Xiaomi έχει αναφέρει ότι το πρώτο τηλέφωνο με την τεχνολογία θα καταφθάσει όχι νωρίτερα από το 2021.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΠΗΓΗgsmarena.com
Προηγούμενο άρθροΟι λόγοι που δεν ανακοινώθηκε ένα νέο Kirin flagship SoC φέτος
Επόμενο άρθροETTVcentral.com: Τι πρέπει να προσέχουμε στο νέο torrentαδικο!
Βαλάντης Κουμπούρας
Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει, ο οποίος απασχολείται με θέματα που ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, με people-first content. Γνωρίζει τα πάντα από τεχνολογία και έχει μεγάλη εμπειρία στις συγκρίσεις των πακέτων καρτοκινητής, όσον αφορά τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Μελετά ενδελεχώς ανακοινώσεις νέων τραπεζικών προιόντων και ενημερώνει τους αναγνώστες του για θέματα ηλεκτρονικής τραπεζικής. Αγαπά να κατευθύνει τους αναγνώστες του σε σωστά πακέτα που αφορούν το ηλεκτρικό ρεύμα και τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα. Στον ελεύθερό του χρόνο, μελετά πακέτα καρτοκινητής, ή όρους συμβολαίων ηλεκτρικού ρεύματος, ή προσπαθεί να βρει μια νέα ενδιαφέρουσα υπηρεσία να την παρουσιάσει στο κοινό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.