Η Apple ανακοίνωσε, στο WWDC 2023, ότι απλοποιεί τη φωνητική εντολή για την αφύπνιση της Siri στα iPhone, iPad, Mac, HomePod, και άλλες συσκευές. Αντί για το “Hey Siri”, οι χρήστες θα μπορούν πλέον να λένε απλά “Siri” για να ενεργοποιήσουν τη φωνητική βοηθό.

Μετά την ενεργοποίηση της Siri, οι χρήστες μπορούν να δίνουν πολλαπλές εντολές διαδοχικά, χωρίς να χρειάζεται να ενεργοποιήσουν εκ νέου τη βοηθό, σύμφωνα πάντα με την Apple.

Η συντομότερη εντολή “Siri” θα υποστηρίζεται σε κάθε iPhone και iPad που μπορεί να τρέξει iOS 17 και iPadOS 17. Όσον αφορά τα Mac και AirPods, η Apple αναφέρει ότι η λειτουργία θα περιορίζεται σε Mac με δικό της chip και στα AirPods Pro δεύτερης γενιάς.

Η “νέα” εντολή για την αφύπνιση της Siri είναι ένα από τα πολλά νέα χαρακτηριστικά που φέρνουν στις συσκευές της εταιρείας το iOS 17, το iPadOS 17, και το macOS Sonoma. Οι νέες εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων είναι διαθέσιμες σε developer beta και οι δημόσιες εκδόσεις τους θα κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στο έτος.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.