Πριν από πολύ καιρό μάθαμε ότι η Google ετοιμάζει την πλήρη κατάργηση της μαγικής φράσης “OK Google” και της εναλλακτικής “Hey Google” που ενεργοποιεί τον ψηφιακό βοηθό Google Assistant. Φαίνεται ότι η Apple θα ακολουθήσει παρόμοια τακτική και θα καταργήσει το “Hey Siri”.

Ο Mark Gurman αναφέρει στο νεότερο Powe On newsletter του ότι η Apple εργάζεται στο να κάνει τη Siri να καταλαβαίνει εντολές και φράσεις χωρίς τη χρήση του “Hey Siri“, παρόμοια με τον Assistant της Google, αλλά θα πρέπει ο χρήστης να λέει “Siri”, ουσιαστικά λοιπόν θέλει να καταργήσει το “Hey”…

Όπως τονίζει και ο Gurman, αν και φαίνεται σαν μία απλή αλλαγή, απαιτεί πολύ δουλειά στο παρασκήνιο, αρκετές αλλαγές, και εντατική εξάσκηση του AI για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί και να λειτουργήσει σωστά. Σύμφωνα με την αναφορά του Gurman η αλλαγή αυτή θα εφαρμοστεί το 2023 ή ακόμη και το 2024.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Τι σχέση έχουν το efood και η Mastercard με το gamification; Μάθε και κάνε Level Up τρώγοντας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.