Τον Φεβρουάριο, κάτοχοι του Sony Xperia Z1 Compact, άρχισαν τα παράπονα για διαρροή φωτός από το Flash πάνω στον φακό, με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες παραμορφωμένες.

xperia z1 compact (3)

Σήμερα η εταιρία επιβεβαίωσε την ύπαρξη του προβλήματος. Σύμφωνα με την γερμανική ιστοσελίδα inside-handy. η Sony δήλωσε πως το πρόβλημα έχει επηρεάσει μικρό αριθμό συσκευών Xperia Z1 Compact, ενώ στις νεότερες παρτίδες το πρόβλημα έχει διορθωθεί.

Δυστυχώς, από ότι φαίνεται η εταιρία δεν έχει αναφέρει τίποτα για κάποια επίσημη επιδιόρθωση όσων έχουν προβλήματα με τις συσκευές τους. Όπως και να έχει, αν σκοπεύετε να αγοράσετε την συσκευή, τα προβλήματα έχουν επιλυθεί.

Δείτε το αναλυτικό review που κάναμε στην συσκευή για να πάρετε μια γεύση, ενώ μπορείτε να δείτε και τα συγκριτικά με το iPhone 5S και το Xperia Z1.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.