Ο American Customer Satisfaction Index (ACSI), κάθε χρόνο, δημοσιεύει μία αναφορά σχετικά με τις απόψεις των καταναλωτών για τις εταιρείες smartphones. Πέρυσι, οι Αμερικάνοι ήταν ικανοποιημένοι με τις συσκευές τόσο της Samsung όσο και της Apple, καθώς και οι δύο εταιρείες είχαν βαθμολογία 80/100.

Ωστόσο, το 2022-2023 η ACSI αναφέρει ότι τα πράγματα άλλαξαν. Οι καταναλωτές στις ΗΠΑ θεωρούν ότι η Apple κάνει ελαφρώς καλύτερη δουλειά από τη Samsung δίνοντας της 81/100. Από την άλλη, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία δεν είναι βελτίωση ούτε επιδείνωση, παραμένοντας στο 80/100. Αυτό σημαίνει ότι οι καταναλωτές είναι πιο πολύ ικανοποιημένοι, έστω και λίγο, από την Apple.

ACSI Apple Samsung Google Motorola

Όσον αφορά τις υπόλοιπες εταιρείες, η Google είδε την ικανοποίηση των καταναλωτών να αυξάνεται κατά 1%, πηγαίνοντας από το 77/100 στο 78/100, η Motorola είδε πτώση 3%, ενώ οι άλλοι κατασκευαστές σημείωσαν πτώση 4%. Συνολικά, οι καταναλωτές παραμένουν το ίδιο ικανοποιημένοι από τις εταιρείες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.