Η Samsung έχει μία σειρά συσκευών ειδικά σχεδιασμένες για τον στρατό, για την ακρίβεια, πρόκειται για βελτιωμένες και βελτιστοποιημένες εκδόσεις εμπορικών συσκευών της εταιρείας με ειδικά αξεσουάρ, και όχι μόνο. Περνώντας στη νέα γενιά, η Samsung ανακοίνωσε τα Galaxy S23 Tactical Edition και Galaxy XCover 6 Pro Tactical Edition.

Το Galaxy S23 Tactical Edition έχει προστασία από το Gorilla Glass Victus Plus, Armor Aluminum πλαίσιο, και πιστοποίηση IP68. Ωστόσο, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία λέει ότι αυτή η έκδοση έρχεται με μία rugged στρατιωτικού επιπέδου θήκη που επιτρέπει την τοποθέτηση του τηλεφώνου στο στέρνο ή την ασφάλιση του στον καρπό.

Από την άλλη, το Galaxy XCover 6 Pro Tactical Edition προσθέτει στο IP68 την πιστοποίηση MIL-STD-810H και μπορεί να λειτουργήσει σε ακραίες θερμοκρασίες. Επίσης, αντίστοιχη θήκη με αυτή του Samsung Galaxy S23 Tactical Edition έχει και το Galaxy XCover 6 Pro Tactical Edition.

Οι πιο σημαντικές αλλαγές αφορούν το λογισμικό που τρέχουν τα δύο Tactical Edition smartphones. Το Night Vision mode επιτρέπει τη χρήση οπτικών μέσω νυχτερινής όρασης όταν συνδεθούν στα δύο τηλέφωνα.

Επίσης, τα smartphones έχουν αυτόματη ρύθμιση ευαισθησίας στην αφή για χρήση με γάντια, το Stealth mode που απενεργοποιεί λειτουργίες όπως η σύνδεση LTE, δυνατότητα σύνδεσης με συστήματα ραδιοεπικοινωνίας, drone τροφοδοσίας, αποστασιόμετρα laser και εξωτερικές συσκευές GPS.

Η Samsung δεν δημοσίευσε πολλά για τα specs των Samsung Galaxy S23 Tactical Edition και Galaxy XCover 6 Pro Tactical Edition, αλλά ανέφερε ότι το πρώτο έχει τον Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy και 120Hz OLED οθόνη, ενώ το δεύτερο χρησιμοποιεί τον Snapdragon 778G, έχει αφαιρούμενη μπαταρία, και pogo pin. Και τα δύο υποστηρίζουν το DeX.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.