Κατά τη διάρκεια του ετήσιου καθιερωμένου συνεδρίου της Berkshire Hathaway, o CEO Warren Buffet δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί με άκρως κολακευτικά σχόλια για την Apple. Εκτός από τον σαφή έπαινο για την εταιρεία, πως αποτελεί την καλύτερη που κατέχει ο όμιλός του, ο ίδιος πιστεύει ότι τα iPhone έχουν γίνει τόσο σημαντικά για τους καταναλωτές, περισσότερο από ένα δεύτερο αυτοκίνητο.

Αν και ο ίδιος έχει δηλώσει πολλές φορές πως δεν κατανοεί συσκευές σαν το iPhone, τονίζει ότι αντιλαμβάνεται πλήρως τη συμπεριφορά των καταναλωτών και πόσο πιστοί είναι οι χρήστες στην Apple.

Σε μια προσπάθεια μάλιστα, να εξηγήσει το πόσο μεγάλη είναι αυτή η αφοσίωση των χρηστών στο Apple brand, μόλις τον περασμένο μήνα, ανέφερε ότι οι χρήστες δεν θα έδιναν το iPhone για 10.000 δολάρια. Αυτή την εβδομάδα, προχώρησε λίγο περισσότερο, αναφέροντας χαρακτηριστικά, ότι το iPhone αποτελεί προτεραιότητα από ένα δεύτερο αυτοκίνητο για πολλούς χρήστες.

Η Apple βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μια φάση, όπου ο κόσμος μπορεί να πληρώνει περίπου 1.500 δολάρια για ένα τηλέφωνο. Και ο ίδιος αυτός κόσμος πληρώνει 35.000 δολάρια για να έχει ένα δεύτερο αυτοκίνητο. Όταν μάλιστα θα χρειαστεί να εγκαταλείψουν το αυτοκίνητο ή το iPhone τους θα επιλέξουν το αυτοκίνητο να εγκαταλείψουν. Εννοώ, ότι είναι ένα εξαιρετικό προϊόν.

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι οι μετοχές που κατέχει στην Apple είναι το καλύτερο χαρτοφυλάκιο από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το 5.6% που κατέχει ο όμιλος στην Apple αγγίζει σήμερα σε αξία τα 116 δισεκατομμύρια δολάρια.

To κτήνος Huawei Mate 60 Pro στη πρώτη φωτογραφία

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.