Το LG G5 ήταν ένα από τα highlight της MWC 2016, λόγω του modular σχεδιασμού, της διπλής κάμερας και της μεταλλικής κατασκευής. Οι απαιτήσεις του κοινού ήταν πολύ μεγάλες για αυτή την συσκευή και όλοι περίμεναν πως η LG θα μπει δυναμικά στην αγορά.

Δυστυχώς όμως, οι προβληματικές συσκευές από τις πρώτες παρτίδες, που έφτασαν στα χέρια των πρώτων reviewers, δεν άφησαν καλά σχόλια πίσω τους, με αποτέλεσμα η εταιρία να χάσει ένα μεγάλο μέρος της πιθανών αγοραστών. Έτσι η εταιρία φαίνεται πως μειώνει την παραγωγή συσκευών, ρίχνοντας τους στόχους της για πωλήσεις μέσα στον χρόνο.

lg-g5-unveiled

Η εταιρία δεν το έχει επιβεβαιώσει επίσημα μέχρι στιγμής, όμως η κορεάτικη Aju Business Daily, που έβγαλε και την είδηση αρχικά, περιμένει μείωση από τα 16.5 εκ. συσκευές, στα 15 εκ. για το Q2 2016. H Aju Business Daily δείχνει το LG G5 sσαν τον βασικό ένοχο για τις μειωμένες πωλήσεις της εταιρίας.

Το δεύτερο τρίμηνο του 2016 η LG θα έχει αποστείλει μόνο 2.5 εκ. συσκευές, αντί για τα 3.5 εκ. που είχε πέρσι. Αυτό σημαίνει πως θα έχει απώλειες που θα αγγίζουν τα $110 εκατομμύρια για το τετράμηνο. Ακόμα και έτσι όμως, είναι λιγότερα από τα $175 εκατομμύρια που έχασε το περασμένο τρίμηνο.

Η έκθεση αναφέρει πως η LG θα καταφέρει να πουλήσει μόνο 5.5 εκατομμύρια LG G5, που είναι αρκετά κάτω από τα 12 εκατομμύρια που είχε θέσει σαν στόχο αρχικά. Να υπενθυμίσουμε πως η LG δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση μέχρι στιγμής, οπότε καλύτερα να περιμένουμε για τα επίσημα αποτελέσματα του τριμήνου.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.