Τα σφάλματα επηρεάζουν τόσο τα νέα iPhone 14 όσο και τα παλαιότερα iPhone 13. Ορισμένα 14 Pro και 13 παρουσίασαν ένα περίεργο σφάλμα που παγώνει την οθόνη εξαιτίας προβλημάτων στα animation, ενώ μερικές φορές παγώνει εντελώς το τηλέφωνο.

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά την αναβάθμιση στο iOS 16.1, που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα. Ορισμένοι χρήστες των iPhone 14 Pro και 13 έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους και προέβαλαν το σφάλμα μέσω των social media.

Ένα βίντεο δείχνει ότι οθόνη του 14 Pro μπορεί να μείνει κολλημένη στο μενού Spotlight Search. Η συσκευή δεν μπορεί να μεταβεί ούτε στην αρχική οθόνη, αν και η εναλλαγή εφαρμογών λειτουργεί, επομένως η συσκευή δεν έχει παγώσει εντελώς.

Όσον αφορά το iPhone 13, ορισμένοι χρήστες που πέρασαν το iOS 16.1 αναφέρουν ότι η οθόνη γίνεται πράσινη και σε αντίθεση με το 14 Pro, αυτό το μοντέλο παγώνει εντελώς και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Φαίνεται ότι εάν το τηλέφωνο είναι εντός εγγύησης, η Apple προσφέρει δωρεάν αντικατάσταση οθόνης στο iPhone 13. Η Apple δεν έχει αναφέρει τίποτα σχετικά με αυτά τα δύο σφάλματα, αλλά πιθανότατα θα τα λύσει στο iOS 16.2.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Τι σχέση έχουν το efood και η Mastercard με το gamification; Μάθε και κάνε Level Up τρώγοντας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.