Το ChatGPT της OpenAI έχει πλέον τη δική του επίσημη εφαρμογή για iOS. Προς το παρόν, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ και σύντομα θα κυκλοφορήσει σε περισσότερες αγορές.

Λίγο πολύ, η εφαρμογή δίνει πρόσβαση στο chatbot και επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν ότι και με τη web έκδοση του. Ωστόσο, το καλύτερο κομμάτι της εφαρμογής είναι η υποστήριξη του Whisper.

Το Whisper είναι το σύστημα αναγνώρισης φωνής που έχει αναπτύξει η OpenAI. Η ενσωμάτωση του στην εφαρμογή του ChatGPT επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν prompts εκφωνώντας τες.

Επιπλέον, οι εφαρμογή συγχρονίζει τις συζητήσεις μεταξύ συσκευών που τρέχουν iOS. Οπότε, ο χρήστης μπορεί να ξεκινήσει μία συζήτηση στο iPhone και να τη συνεχίσει στο iPad.

Τέλος, όσοι είναι συνδρομητές της ChatGPT Plus έχουν πρόσβαση στις δυνατότητες του GPT-4, και πρώιμη πρόσβαση σε νέα χαρακτηριστικά, και γρηγορότερους χρόνους απόκρισης.

Η OpenAI αναφέρει ότι εργάζεται σε μία εφαρμογή για Android, η οποία θα είναι διαθέσιμη σύντομα. Η εταιρεία δεν έδωσε κάποιο ακριβές χρονοδιάγραμμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.