Η Open AI έχει κρατήσει την GhatGPT μακριά από απαγορευμένες συζητήσεις και αντίθετα θέλει να αποτελέσει για εσένα ένα χρήσιμο εργαλείο. Ωστόσο, μπορείς να την κάνεις να ξεφύγει από τα παραδοσιακά της όρια με έναν ιδιαίτερο απλό τρόπο.

Αρχικά θα χρειαστείς έναν λογαριασμό στο chat.openai.com. Προσπαθήσαμε να εγγραφούμε με ένα email αλλά δυστυχώς ανέφερε ότι δεν είναι εφικτή η εγγραφή αυτή τη στιγμή και απλά επιλέξαμε τη σύνδεση με Gmail.

Από αυτή τη σελίδα του github αντιγράφουμε οποιοδήποτε από τα Prompts επιθυμούμε να δοκιμάσουμε και το κάνουμε paste στο πεδίο ερωτήσεων του ChatGPT στο chat.openai.com στο οποίο μόλις κάναμε λογαριασμό.

Αυτό ήταν. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις ό,τι θέλεις και θα σου απαντήσει και η ChatGPT classic έκδοση όσο και η DAN (jailbreak) έκδοση.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.