Κατά τη διάρκεια του Apple Wordwide Developers Conference η Apple είναι γεγονός ότι εστιάζει περισσότερο στο hardware παρά στο software. Στο φετινό event το highlight θα είναι το Apple AR/VR headset της Apple που θα φέρει την ονομασία Reality Pro.

Ο Mark Gurman του Bloomberg αναφέρει ότι στο event θα ανακοινωθούν τα iOS 17 και WatchOS 10, με το iOS 17 να αναμένεται να αποτελέσει μια μικρή αναβάθμιση. Ωστόσο, ο Gurman σημειώνει ότι σημαντικές αλλαγές θα έρθουν σε τουλάχιστον δυο εφαρμογές.

Η πρώτη θα είναι το Wallet app, ενώ αλλαγές θα υπάρξουν και στο Find My. Η δεύτερη ριζική αναβάθμιση θα είναι το Κέντρο ελέγχου, ενώ μικρές αναβαθμίσεις θα υπάρξουν στο CarPlay και στο iMessage. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Gurman επιβεβαιώνει πως η Apple δεν θα φέρει το sideloading στις ΗΠΑ.  Η υποστήριξη τρίτων App Stores απαιτείται μόνο στην ΕΕ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.