Η Apple δεν βιάζεται ακριβώς, όσον αφορά τον ανασχεδιασμό των προϊόντων της. Ωστόσο, στο iPhone 12 θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε ένα ριζικά ανανεωμένο design. Πιο συγκεκριμένα, στα iPhone 12 η Apple θα μεταβεί σε ένα πιο boxier design το οποίο θα θυμίζει έντονα το iPhone 4 και iPhone 5. Η εταιρεία έχει ήδη προσπαθήσει να κάνει κάτι παρόμοιο με το νέο iPad Pro.  Το phonearena βασισμένο στις πληροφορίες ότι τα επόμενα iPhones θα διαθέτουν πιο boxier design δημιούργησαν κάποια πρώτα concept renders τα οποία αποτυπώνουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την αλλαγή αυτή.

Από την άλλη πλευρά, λέγεται ότι η Apple πειραματίζεται με ένα iPhone prototype το οποίο δεν θα έχει εγκοπή αλλά bezels με μεγαλύτερο πάχος. Η ιδέα είναι η εταιρεία να μπορέσει να μειώσει το μέγεθος της TrueDepth Face ID κάμερα και του ακουστικού ώστε και η μπροστινή κάμερα να χωρέσει στο μπροστινό bezel της συσκευής. Σε αυτό συνάδει και η πληροφορία, πως το iPhone 12 δεν είναι το πραγματικά all screen smartphone που πολλοί ανέμεναν αλλά αντίθετα θα μειώσει το μέγεθος της εγκοπής σημαντικά.

Τέλος τα iPhone 12 θα προσθέσουν επιτέλους Time of Flight αισθητήρες και θα γίνουν τα πρώτα iPhones που θα εξοπλιστούν συνολικά με 4 κάμερες. Προς το παρόν δεν υπάρχει επιβεβαίωση ότι ένας τέταρτος αισθητήρας ToF θα έχει ένα dedicated bump όπως και οι άλλοι τρεις, αλλά για χάρη της συμμετρίας το phonearena επέλεξε ένα design ίδιο με τις υπόλοιπες κάμερες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΠΗΓΗphonearena.com
Προηγούμενο άρθροΑυτά είναι τα καλύτερα Galaxy Store apps κατά τη Samsung για τη συσκευή σου
Επόμενο άρθροAPKMirror.com για δωρεάν εφαρμογές για το Android smartphone σου
Βαλάντης Κουμπούρας
Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει, ο οποίος απασχολείται με θέματα που ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, με people-first content. Γνωρίζει τα πάντα από τεχνολογία και έχει μεγάλη εμπειρία στις συγκρίσεις των πακέτων καρτοκινητής, όσον αφορά τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Μελετά ενδελεχώς ανακοινώσεις νέων τραπεζικών προιόντων και ενημερώνει τους αναγνώστες του για θέματα ηλεκτρονικής τραπεζικής. Αγαπά να κατευθύνει τους αναγνώστες του σε σωστά πακέτα που αφορούν το ηλεκτρικό ρεύμα και τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα. Στον ελεύθερό του χρόνο, μελετά πακέτα καρτοκινητής, ή όρους συμβολαίων ηλεκτρικού ρεύματος, ή προσπαθεί να βρει μια νέα ενδιαφέρουσα υπηρεσία να την παρουσιάσει στο κοινό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.