Στον δρόμο που χάραξαν οι fintech, προωθούνται οι ελληνικές τράπεζες οι οποίες διαμορφώνουν τη νέα τιμολογιακή πολιτική τους σαν τις ψηφιακές τράπεζες του εξωτερικού. Η απόφαση είναι κοινή για το Ελληνικό τραπεζικό σύστημα όπως σχολιάζει η ιστοσελίδα powergame.gr. Η νέα εποχή όχι μόνο ευνοεί, αλλά επιβάλλει πολιτική χρεώσεων με τη μορφή πακέτου, ή καλύτερα με τη μορφή συνδρομής.

Έρχονται νέα δεδομένα για την πειρατεία

Η νέα πολιτική των τραπεζών, στην ουσία αντιγράφει εφαρμογές τύπου N26 και Revolut, οι οποία έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλείς στην Ελλάδα. Οι ψηφιακές αυτές τράπεζες, χωρίς δίκτυο και άλλα κόστη λειτουργείας, έχουν καταφέρει να προσελκύσουν ένα ιδιαίτερα μεγάλο κοινό, λόγω των σημαντικών προτερημάτων.

Όπως για παράδειγμα, δεν χρεώνουν για μια απλή μεταφορά πίστωσης, σε αντίθεση με τις Ελληνικές Τράπεζες, που χρεώνουν μεταξύ 3-4 ευρώ, πόσο μάλλον από τράπεζα του εξωτερικού. Τη λύση αυτή έρχεται να δώσει το IRIS αν και έχει πλαφόν 500 ευρώ την ημέρα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΠΗΓΗpowergame.gr
Προηγούμενο άρθροΗ Samsung φέρνει λειτουργίες ΑΙ στην σειρά Galaxy A!
Επόμενο άρθροΔημιούργησαν μπαταριες για μικροσκοπικά ρομπότ με πάχος όσο μια τρίχα
Βαλάντης Κουμπούρας
Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει, ο οποίος απασχολείται με θέματα που ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, με people-first content. Γνωρίζει τα πάντα από τεχνολογία και έχει μεγάλη εμπειρία στις συγκρίσεις των πακέτων καρτοκινητής, όσον αφορά τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Μελετά ενδελεχώς ανακοινώσεις νέων τραπεζικών προιόντων και ενημερώνει τους αναγνώστες του για θέματα ηλεκτρονικής τραπεζικής. Αγαπά να κατευθύνει τους αναγνώστες του σε σωστά πακέτα που αφορούν το ηλεκτρικό ρεύμα και τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα. Στον ελεύθερό του χρόνο, μελετά πακέτα καρτοκινητής, ή όρους συμβολαίων ηλεκτρικού ρεύματος, ή προσπαθεί να βρει μια νέα ενδιαφέρουσα υπηρεσία να την παρουσιάσει στο κοινό του.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μας δουλεύετε Ε; Οι ελληνικές τράπεζες έχουν πάνω από 1δις ΚΕΡΔΗ στο Α εξάμηνο του 2024 ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΜΉΘΕΙΕΣ! Για αυτό στρέφεται στις Fintech ο κόσμος. Άρα, οι ελληνικές τράπεζες σίγουρα ΔΕΝ υιοθετούν “χρεώσεις τύπου Fintech”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.