Με τις τρομερές αυξήσεις που ανακοινώθηκαν πριν από λίγες ώρες και επηρεάζουν πολλούς χρήστες της καρτοκινητής της Vodafone είναι μονόδρομος η μετάβαση στη Cosmote. Ήταν το techmaniacs.gr το οποίο είχε προτείνει στους αναγνώστες του μεταξύ των προτάσεων που υπήρχαν τη μετάβαση και στο Vodafone CU για απεριόριστο internet χωρίς σταθερό ενεργοποιώντας το πακέτο που δίνει απεριόριστο internet για μια εβδομάδα με 6 ευρώ.

Δυστυχώς όμως η Vodafone στη συνέχεια έβαλε όριο στα 300GB στη καρτοκινητή και μετά η ταχύτητα πέφτει στα 4Mbps, με τη γνώστη πλέον πολιτική ορθής χρήσης. Σήμερα το πακέτο το αυξάνει στα 7 ευρώ όπως έχει ανακοινώσει.

Η μεγαλύτερη όμως αλλαγή που θα στοιχίσει σε πολλούς είναι το Vodafone CU Liquid για το οποίο η Vodafone ανακοίνωσε την κατάργησή του. Ήταν κάτι σαν το Cosmote Neo, δεν είχε συμβόλαιο, τραβούσε χρήματα από τη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα που δήλωνες και σου φόρτωνε το υπόλοιπο να το αξιοποιήσεις όπως ήθελες, ενώ στα μεγαλύτερα πακέτα είχε και προσφορά με απεριόριστη ομιλία. Πλέον την καταργεί οριστικά.

Στο Cosmote Neo θα βρεις τα εν λόγω πακέτα – που είναι ακριβώς σαν το Liquid, δηλαδή δεν έχουν συμβόλαιο, ενώ περιλαμβάνει και πακέτο με απεριόριστο internet στα 33 ευρώ.

Προσφορά και για πελάτες Frog, Cosmote What’s Up και Cosmokarta: Cosmote Neo με 16 ευρώ το μήνα χωρίς συμβόλαιο, απεριόριστα λεπτά και SMS και 14GB internet. Απλά πρέπει να πληρώνεις με Payzy. Εγγραφή στο Payzy εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.