Μετράμε αντίστροφα για το Apple Wonderlust Event, το οποίο θα ξεκινήσει σε λιγότερο από 6 ώρες. Στην εκδήλωση περιμένουμε να δούμε πολλές συσκευές, εκτός από τα πολυαναμενόμενα iPhone 15 series. Ας ρίξουμε μία ματιά στο τι έχουμε να περιμένουμε.

Προφανώς έχουμε τα iPhone 15 με αρκετές αλλαγές και βελτιώσεις. Τα νέα smartphones της Apple θα είναι τα πρώτα με USB-C και θα έχουν πλαίσιο από τιτάνιο. Τα Pros θα έχουν σημαντικές αλλαγές που επιτρέπουν στην Apple να μεγαλώσει το φάσμα στην τιμολόγηση μεταξύ του απλού μοντέλου και του Plus με τα Pros, ειδικά με το Pro Max.

iPhone 15 Dummies Colors Android

Επιπλέον, περιμένουμε βελτιώσεις στις κάμερες, ειδικά των Pros, το Dynamic Island θα επεκταθεί σε όλη τη σειρά, και ο διακόπτης σίγασης θα δώσει τη θέση του σε ένα νέο Action Button. Ο επεξεργαστής των iPhone 15 Pros θα είναι ο A17 Bionic, ενώ τα απλά μοντέλα θα πάρουν τον Α16. Τέλος, όλα τα μοντέλα θα έχουν μεγαλύτερο πάχος, αλλά θα είναι ελαφρύτερα.

iPhone 15 Pro Blue

Έπειτα, έχουμε τα Apple Watch 9 series, που σύμφωνα με τους αναλυτές δεν αξίζουν να ασχοληθεί το κοινό μαζί τους, γιατί το Watch X θα είναι το νέο wearable θαύμα του τεχνολογικού κολοσσού. Τα νέα ρολόγια της Apple θα φέρνουν διάφορες κλασικές βελτιώσεις στο software, ελάχιστες έως μηδενικές αλλαγές στο design, αλλά θα διαθέτουν νέο chip.

apple watch series 8 9 watchOS 10

Το S9 θα βασίζεται στην τεχνολογία του A15 και θα σηματοδοτήσει το πρώτο μεγάλο update στα Watch Series από τα 6 και μετά. Το ίδιο chip θα κουβαλάει και το Apple Watch Ultra 2, το οποίο αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο Wonderlust Event, μαζί με νέο Ultra Wideband chip, νέο αισθητήρα καρδιακού ρυθμού, και άλλα. Το Ultra 2 αναμένεται να είναι ελαφρύτερο.

apple watch ultra 2 series 9

Τέλος, περιμένουμε η Apple να λανσάρει USB-C AirPods, για να συμφωνούν με τη νέα USB-C στα iPhone 15 και να λειτουργήσουν ως μέσο για την πιο ομαλή μετάβαση των πελατών της στη νέα εποχή. Δεν αναμένεται τα νέα TWS να έχουν κάποια άλλη διαφορά στο hardware.

AirPods Lite First Rumor USB-C

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.