Νεότερη αναφορά από τον γνωστό και έγκυρο αναλυτή των Apple προϊόντων, Ming-Chi Kuo, επιβεβαιώνει ότι η αμερικανική τεχνολογική εταιρεία εργάζεται στον διάδοχο του Apple Watch Ultra, πιθανώς το Watch Ultra 2, και θα λανσάρει το συγκεκριμένο smartwatch αργότερα φέτος.

Σύμφωνα με τον Ming-Chi Kuo, το Watch Ultra 2 θα κάνει ντεμπούτο κάποια στιγμή το δεύτερο εξάμηνο του έτους, ίσως τον Σεπτέμβριο μαζί με τα iPhone 15 series ή τον Οκτώβριο. Επιπλέον, ο αναλυτής είπε ότι θα είναι sport και θα έχει 3D printed τμήματα.

Η Apple υιοθετεί την 3D printing τεχνολογία και θα χρησιμοποιήσει σχετικές διαδικασίες για κάποια από τα μηχανικά μέρη που κατασκευάζονται από τιτάνιο. Αυτά τα μέρη θα πρέπει και πάλι να περάσουν από επιπλέον CNC επεξεργασία, αλλά η τρισδιάστατη εκτύπωση θα μειώσει τον χρόνο και το κόστος παραγωγής.

Τέλος, ο Kuo ανέφερε ότι οι προμηθευτές αυτών των 3D printed κομματιών του Apple Watch Ultra 2 θα είναι η Farsoon και η BLT, ενώ η IPG Photonics θα είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής των εξαρτημάτων που απαιτούν λέιζερ. Αν η όλη διαδικασία έχει καλά αποτελέσματα, η εταιρεία θα την επεκτείνει σε περισσότερα προϊόντα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.