Η Apple θα παρουσιάσει σήμερα τα iPhone 15 και μία από τις μεγάλες αλλαγές που θα δούμε είναι η αντικατάσταση του διακόπτη για τη σίγαση με ένα κλασικό κουμπί. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αλλαγή από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone, το 2007.

Είχαμε δει διάφορες φήμες και αναφορές στο κουμπί, ενώ οι περισσότερες πηγές συμφωνούν στο ότι θα είναι ένα Action Button, όπως αυτό του Apple Watch Ultra. Ωστόσο, άλλο οι αναφορές, τα leaks, και οι φήμες, και εντελώς διαφορετική η επιβεβαίωση από κάποια επίσημη πηγή.

Λίγες ώρες πριν το event της Apple και το λανσάρισμα των iPhone 15 series, η γνωστή εταιρεία ανάπτυξης, παραγωγής, και διάθεσης θηκών, Spigen, αποκάλυψε / επιβεβαίωσε την κατάργηση του διακόπτη σίγασης. Η εταιρεία δημοσίευσε μία εικόνα θήκης στο Twitter χρησιμοποιώντας το hashtag του Apple event.

iPhone 15 Action Button By Spigen Case

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.