Ο νέος κανονισμός που ανακοινώθηκε σε επίσημο δελτίο τύπου της ΕΕ στην στοσελίδα της τον περασμένο Νοέμβριο προβλέπει ισχυρότερα μέτρα ασφαλείας για την προστασία και την καταπολέμηση της απάτης στις πληρωμές, ενώ μεταξύ άλλων και καλύτερη πρόσβαση σε μετρητά.

Για να εξασφαλιστεί καλύτερη πρόσβαση σε μετρητά, ιδίως σε απομακρυσμένες και αγροτικές περιοχές, τα καταστήματα λιανικής πώλησης θα μπορούν να παρέχουν αναλήψεις μετρητών ύψους έως 150 ευρώ, με minimum τα 100 ευρώ, χωρίς ο πελάτης να χρειάζεται να αγοράσει οτιδήποτε.

Οι 2 πολύ μεγάλες αλλαγές που επηρεάζουν κάθε πελάτη της Πειραιώς

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εφαρμοστεί στη χώρα μας ένα τέτοιο μέτρο πόσο πόσο μάλλον όταν έδειχνες κάρτα μέχρι πριν από λίγα χρόνια και σε κοιτούσαν με μισό μάτι, ιδίως σε καταστήματα της επαρχίας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι θα πρέπει να περάσει από το Κοινοβούλιο και το Συμβούλιο πριν τεθεί σε εφαρμογή, όπως αναφέρει το επίσημο δελτίο τύπου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.