Μόλις μια μέρα μετά την εμφάνιση του Nokia 7 Plus σε renders, η συσκευή εμφανίστηκε σήμερα να ποζάρει και στον φωτογραφικό φακό. Το νέο Nokia 7 Plus πρόκειται να ανακοινωθεί στην MWC 2018, και θα είναι το πρώτο Nokia από την HMD Global με αναλογία οθόνης 18:9.

Η φωτογραφία δείχνει ότι το Nokia 7 Plus θα έχει στρογγυλεμένες γωνίες και το γυαλί της οθόνης να είναι 2.5D. Υπάρχει επίσης μια κάμερα για selfies τοποθετημένη στην επάνω δεξιά γωνία, δίπλα στο λογότυπο της Nokia.

 

Το Nokia 7 Plus φημολογείται ότι υπάγεται στο πρόγραμμα Android One της Google, όπως το Xiaomi Mi A1 και διαθέτει τον Snapdragon 660 επεξεργαστή, σε συνδυασμό με 4GB μνήμης RAM. Θα έχει επίσης διπλές κάμερες στο πίσω μέρος, τοποθετημένες σε κάθετη ρύθμιση ακριβώς πάνω από τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Τουλάχιστον δύο χρώματα θα είναι διαθέσιμα – Άσπρο και Μαύρο με πορτοκαλί λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.