Η Sony αναμένεται να παρουσιάσει μια νέα ναυαρχίδα αργότερα αυτό το μήνα στην MWC 2018, αλλά αυτό ήταν κάτι που ξέραμε ήδη για την ιαπωνική εταιρεία. Η σημερινή είδηση έχει να κάνει με την απόφαση της Sony να αλλάξει τον σχεδιασμό της νέας ναυαρχίδας τελευταία στιγμή!

Σε επιστολή της προς την FCC, η Sony Mobile ζήτησε να ακυρωθεί μία από τις κατοχυρώσεις που έχει κάνει στο φορέα πιστοποίησης, με αιτιολογία την “αλλαγή σχεδιασμού”. Δεδομένου ότι η συσκευή στην οποία είχε χορηγηθεί η έγκριση της FCC δεν έχει βγει στην αγορά, η επιτροπή δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να προχωρήσει στην ακύρωση της.

Η επιστολή είναι της 7ης Φεβρουαρίου, οπότε δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να πραγματοποιηθούν σημαντικές αλλαγές στο σχεδιασμό της ναυαρχίδας, αλλά είναι αρκετά σημαντικές ώστε να δικαιολογούν μια τέτοια κίνηση. Δεν είναι σαφές αυτήν την στιγμή τι ακριβώς σχεδιάζει να αλλάξει η Sony.

Η Sony επιβεβαίωσε ότι η παρουσίαση στην MWC 2018 θα πραγματοποιηθεί στις 26 Φεβρουαρίου, μόλις μία ημέρα μετά την μεγάλη αποκάλυψη του Samsung Galaxy S9. Εκτός από τη ναυαρχίδα της, η Sony αναμένεται να παρουσιάσει επίσης και μερικά νέα mid-range Xperia smartphones.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.