Τις περασμένες ημέρες είδαμε την σειρά Galaxy E να κάνει την εμφάνισή του, η οποία φαίνεται αρκετά κοντά στην σειρά Galaxy A, τουλάχιστον στα χαρακτηριστικά του hardware.

Samsung 64bit

Τα χαρακτηριστικά που είδαμε πρόσφατα φαίνεται να επιβεβαιώνονται από το GFXBench, από το οποίο πέρασε το SM-E700 (Galaxy E7). Η συσκευή ανήκει στην μεσαία κατηγορία και διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών με ανάλυση 720p.  Στο εσωτερικό έχουμε Snapdragon 410, με 4 πυρήνες ARM Cortex-A53 χρονισμένος στα 1.2GHz. Από μνήμη έχουμε 2GB RAM και 16GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Η πίσω κάμερα έχει αισθητήρα 12MP, ενώ η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 5MP. Και οι δύο κάμερες τραβάνε βίντεο 1080p.

Τα χαρακτηριστικά είναι τα αναμενόμενα για μια συσκευή μεσαίας κατηγορίας με μεγάλη οθόνη, αλλά η διαφορά αναμένεται να είναι στον σχεδιασμό, καθώς δεν περιμένουμε να είναι σαν την σειρά Galaxy A, ώστε να μην δημιουργηθεί εσωτερικός ανταγωνισμός. Οι συσκευές φαίνεται να ανακοινωθούν σύντομα, καθώς οι διαρροές πληθαίνουν τον τελευταίο καιρό.

samsung-galaxy-e7-gfxbench

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.