Σύμφωνα με τη στατιστική ανάλυση Localitics, διαπιστώθηκε  ότι η εταιρεία που διαθέτει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς, ανάμεσα στους κατασκευαστές συσκευών Android OS, είναι με διαφορά η Samsung.Συγκεκριμένα κατέχει το 63%.

Samsung_Logo

Το γεγονός αυτό δεν είναι τυχαίο, μιας και η εταιρεία – κολοσσός, έχει επενδύσει σε marketing πολύ περισσότερο από τις υπόλοιπες, αλλά επίσης έχει και τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων στις Android συσκευές.

Αυτό αποδεικνύεται στα παρακάτω διαγράμματα όπου παρουσιάζονται :

  • το συνολικό ποσοστό κατοχής τις αγοράς της εταιρείας και όπως φαίνεται καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του γραφήματος, δηλαδή το 63,3 %

1

  • οι 10 top συσκευές smartphone, εκ των οποίων οι 8 από τις 10 είναι Samsung

2

  •  και τα 10 top tablet, εκ των οποίων στις 2 πρώτες θέσεις βρίσκονται το galaxy tab2 7 ιντσών και το galaxy tab2 10 ιντσών.

3

Πρόκειται όντως για εντυπωσιακή παρουσία της Samsung στην αγορά. Το ερώτημα είναι, θα καταφέρει να διατηρήσει τη πρωτιά και με το Tizen;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.