Έχετε iPhone 4, iPhone 4S, iPad 2 ή iPad Mini; Εάν έχετε αναβαθμιστεί σε iOS 7 τότε πιθανότατα να έχετε δει πως η συσκευή δεν είναι τόσο γρήγορη όσο ήταν με το iOS 6.

ios-7

Αυτό συμβαίνει γιατί το iOS 7 έχει προσθέσει νέα εφέ και γραφικά που γονατίζουν την συσκευή, όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό, καθώς συσκευή που μπορεί να τρέξει Ιnfinity Blade δεν είναι λογικό να μην μπορεί να τα βγάλει πέρα με απλά εφέ. ‘Όπως και να έχει, ωραία τα εφέ αλλά όταν καθυστερούν την συσκευή, το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλουμε! Τι μπορούμε  να κάνουμε όμως για να βοηθήσουμε την κατάσταση;

Μην φοβάστε αγαπητοί Techmaniacs, για αυτό είμαστε εμείς εδώ! Θα σας πούμε πώς να κλείσετε τα εφέ για να βελτιώσετε την κατάσταση! Ενδέχεται να δείτε βελτίωση μέχρι και στην μπαταρία της συσκευής! Πάμε να δούμε 6 απλά βήματα.

  1. iphone-4s-4-blur-performance-batteryΠηγαίνετε στις ρυθμίσεις
  2. Πατήστε στο Γενικά
  3. Πηγαίνει στην προσβασιμότητα
  4. Ενεργοποιήστε την επιλογή Αύξηση Αντίθεσης (αυτό θα απενεργοποιήσει το Εφέ Blur)
  5. Πηγαίντε πίσω και ενεργοποιήστε την επιλογή Μείωση Κίνησης (αυτό θα απενεργοποιήσει το Parallax εφέ)
  6. Πατήστε το Home Button και δείτε το iPhone σας ή το iPad σας να έχει αρκετά βελτιωμένες επιδόσεις στο γραφικό σε σχέση με πριν!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.