mgs1_88837_screen

Ο δημιουργός του Metal Gear Solid λέει πως ενδιαφέρεται να κάνει ένα ακόμα remake του MGS1, αλλά ένα λάθος στηνμετάφραση έχει δώσει την εντύπωση πως θα το κάνει άμεσα.

Ο Hideo Kojima δήλωσε στο Twitter πως δεν ψάχνει για στούντιο για να φτιάξει το Metal Gear Solid πάνω στη Fox engine, αλλά πως ο μεταφραστής, του παρερμήνευσε τα σχόλια του. “Σχετικά με την χθεσινή φήμη,” είπε, “τσέκαρα την ηχογράφηση της συνέντευξης και είδα πως μεταφράστηκε λάθος από την δική μας πλευρά. Ο Chris, ο μεταφραστής μου, απάντησε με έναν διαφορετικό τόνο που δημιούργησε όλο αυτό το μπέρδεμα και εγώ το συνέχισα άθελα μου. Απάντησα, ‘εσύ (ο δημοσιογράφος) θέλεις να κάνω το MGS2 στο Fox Engine, αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Μακάρι κάποιος να μπορούσε να φτιάξει το MGS2 στη Fox Engine.’ Ο δημοσιογράφος δεν έκανε λάθος. Ζητούμε συγνώμη για την λάθος μετάφραση από μέρους μας.” κατέληξε.

Ενώ όμως ο Kojima δεν προβλέπεται να προχωρήσει με το project, συνεχίζει να δείχνει ενδιαφέρον για την ιδέα, “Εάν υπάρχει κάποιος δημιουργός ή ομάδα ανθρώπων που είναι παθιασμένοι με την ιδέα να ξαναφτιάξουν το MGS1, θα ήθελα να τους ζητήσω να το κάνουν!” είπε.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.