Το νέο παιχνίδι της Metal Gear σειράς λαμβάνει χώρα στο σύμπαν του Metal Gear Solid V, αλλά επικεντρώνεται στη μοίρα των στρατιωτών της Mother Base!

konamis-new-metal-gear-game

Μετά την αποχώρηση του Hideo Kojima, πατέρα της σειράς φαινόμενο Metal Gear Solid, φαινόταν πως η σειρά είχε τελειώσει. Παρόλα αυτά η Konami παρουσίασε το επόμενο κεφάλαιο της σειράς, θέλοντας να αποδείξει στους fans της πως το MGS είναι ζωντανό και χωρίς τον πατέρα της.

Το νέο παιχνίδι ονομάζεται Metal Gear Survive και αποτελεί μια νέα προσθήκη στον κόσμο του Metal Gear Solid V. Λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα του Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes και πριν τα όσα συμβαίνουν στο The Phantom Pain.

Δείτε παρακάτω το trailer που δημοσιεύτηκε:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=X3hjRKGrC40]

Σύμφωνα με το press release της Konami, ακολουθούμε τα βήματα των στρατιωτών της Mother Base που αφέθηκαν πίσω μετά το τέλος του Ground Zeroes και θα πρέπει να συνεργαστούν μαζί για να αντιμετωπίσουν φοβερές απειλές.

Το Metal Gear Survive αποτελεί co-op παιχνίδι τεσσάρων παικτών και θα διαφέρει αρκετά από αυτά που έχουμε δει στα προηγούμενα MGS παιχνίδια.

Το  MG Survive θα κυκλοφορήσει σε PC, PS4 και Xbox One το 2017.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.