Στο Google Play Store υπάρχει αυτή τη στιγμή δωρεάν από 10.99 ευρώ το IPTV Smart Player Pro το οποίο σου επιτρέπει να βλέπεις εντελώς δωρεάν κυριολεκτικά όλη τη συνδρομητική τηλεόραση αλλά και ελεύθερα κανάλια εντελώς δωρεάν στο κινητό σου, αρκεί βέβαια να βρεις τον σωστό σύνδεσμο αναπαραγωγής.

Το techmaniacs.gr δυστυχώς δεν μπορεί να παρέχει τέτοιους συνδέσμους στο εν λόγω άρθρο, ωστόσο ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει αναζήτηση στη Google για να βρει συνδέσμους με τέτοιες λίστες αναπαραγωγής καναλιών ελληνικών ξένων. Παίξε με όρους αναζήτησης όπως iptv m3u lists, greek iptv m3u.

Το σημαντικότερο που θα πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι ορισμένα κανάλια ενδέχεται να μην παίζουν στις εν λόγω λίστες, καθώς προσπαθούν συνεχώς να τα κατεβάσουν όπως καταλαβαίνεις.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη εδώ εντελώς δωρεάν

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.