Η Google το έκανε ξανά! Με τη νέα διαφήμιση “Best Phones Forever”, υποδέχεται χαριτωμένα το iPhone στον κόσμο των RCS μηνυμάτων, συνεχίζοντας να ρίχνει φιλικά καρφιά στην Apple.

Αυτή τη φορά, σε μια συνεδρία θεραπείας, το Pixel 9 και το iPhone 15 Pro συζητούν τα επικοινωνιακά τους προβλήματα, με το iPhone να ανακοινώνει περήφανα πως επιτέλους υποστηρίζει RCS μηνύματα. Το αποτέλεσμα; Και τα δύο γιορτάζουν την αλλαγή, έτοιμα να ανταλλάξουν memes με γάτες και να “είναι στην ίδια σελίδα”!

Η σειρά αυτών των διαφημίσεων δεν είναι νέα, αφού από το 2023 το Pixel 7 είχε αρχίσει να “παρηγορεί” το iPhone για την έλλειψη καινοτομιών του. Από τη θύρα USB-C μέχρι την κάμερα και τη διάρκεια μπαταρίας, η Google δεν έχει χάσει ευκαιρία να υπογραμμίσει τα μειονεκτήματα της Apple. Και φυσικά, το ζήτημα των RCS μηνυμάτων ήταν θέμα χρόνου να βρεθεί στο στόχαστρο.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το RCS είναι η εξέλιξη μετά τα SMS, προσφέροντας ομαδικές συνομιλίες, κοινή χρήση πολυμέσων υψηλής ποιότητας, και πολλά άλλα. Η Apple όμως αντιστεκόταν πεισματικά για χρόνια, με τη Google να κάνει μέχρι και δημόσια καμπάνια για να την πείσει να “πάρει το μήνυμα”.

Τώρα όμως, η Google γιορτάζει αυτή τη μικρή νίκη της με χιούμορ και πανέξυπνο μάρκετινγκ, δημιουργώντας ένα πιο ενιαίο και απρόσκοπτο μέλλον επικοινωνίας ανάμεσα σε χρήστες iPhone και Android, χάρη στο RCS.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.