Για κάποιον που θέλει βασικές παροχές ίσως θα πρέπει να ρίξει μια ματιά στο Cosmote Combo Unlimited της Cosmοkarta η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε προσφορά σε όλους όσους θα την επιλέξουν. Αποτελεί ένα ικανοποιητικό πακέτο για βασικές ανάγκες με προσφορά 21.5GB κάθε μήνα.

Συγκεκριμένα με 15 ευρώ κάθε μήνα έχεις απεριόριστη ομιλία, 400SMS και 26GB internet με 15 ευρώ. Αν έχεις και σταθερό, έχεις και 10% επιπλέον αξία υπολοίπου ουσιαστικά καταργώντας τα τέλη κινητής . Τα 26GB internet προκύπτουν από 21.5GB που θα σου βάζει η Cosmote κάθε μήνα, 2.5GB από το πακέτο και 2GB bonus online ανανέωσης.

Η προσφορά ισχύει μόνο για τις νέες συνδέσεις. Αν θες να επωφεληθείς της προσφοράς πρέπει να παραγγείλεις νέο πακέτο σύνδεσης. Και αν ανανεώσεις με Payzy θα πάρεις και άλλα 2GB ως bonus.

Βγαίνει φθηνότερο από το πρώτο πακέτο του Cosmote Neo και έχεις και περισσότερες παροχές.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.