Λίγο πριν την παρουσίαση των iPhone 16, και αρκετούς μήνες πριν την αποκάλυψη της σειράς, οι διαρροές για τα επόμενα flagship της Samsung φαίνεται να αποκαλύπτουν περισσότερα απ’ όσα ξέρουμε για τα iPhone του 2024, πιθανώς. Στα νεότερα, έχουμε στοιχεία για το Samsung Galaxy S24 Ultra.

Σύμφωνα με τον γνωστό leaker Ice Universe, οι κάμερες του Galaxy S25 Ultra έχουν επιβεβαιωθεί. Αν και οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από διαρροές, αναφέρονται λεπτομερώς όλα τα στοιχεία των καμερών, από τα MP μέχρι τα μοντέλα των αισθητήρων και τα όρια οπτικού ζουμ.

Οι τέσσερις πίσω κάμερες του Samsung Galaxy S25 Ultra φημολογείται ότι θα είναι η κύρια κάμερα 200MP με αισθητήρα Samsung Isocell HP2, ο τηλεφακός 10MP Sony IMX754 με 3x οπτικό ζουμ, ο τηλεφακός 50MP Sony IMX854 με 5x οπτικό ζουμ και μέγεθος pixel 0.7mμ, και η κάμερα ultra-wide 50MP Samsung Isocell JN3 με μέγεθος pixel 0.7mμ.

Όσοι έχουν δώσει πραγματικά σημασία στις κάμερες του S24 Ultra ίσως να μην εντυπωσιάζονται από αυτές τις αναβαθμίσεις, καθώς οι τρεις πρώτοι αισθητήρες φαίνεται πως δεν αλλάζουν ιδιαίτερα. Όμως, η μετάβαση της ultra-wide κάμερας από τα 12MP στα 50MP μπορεί να φέρει σημαντική βελτίωση στις φωτογραφίες.

Επιπλέον, αν και ο αισθητήρας Isocell JN3 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, οι προσδοκίες για τις δυνατότητες της ultra-wide φωτογράφισης είναι υψηλές. Από την άλλη, ο αισθητήρας HP2 θα είναι σχεδόν δύο ετών το 2025, και παρότι παραμένει από τους πιο προηγμένους, πολλοί μπορεί να ήθελαν κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό. Φυσικά, καμία διαρροή δεν είναι απολύτως σίγουρη.

Σε κάθε περίπτωση, εκτός από τις κάμερες που διέρρευσαν, σύμφωνα με παλαιότερα leaks, αναμένονται και άλλες βελτιώσεις, όπως μια ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη 6.9 ιντσών και πιο στρογγυλεμένες γωνίες, ενώ η μπαταρία μάλλον θα παραμείνει στα 5.000mAh. Παράλληλα, θα δούμε βελτιώσεις στην επεξεργαστική ισχύ του Samsung Galaxy S25 Ultra και αύξηση της RAM από τα 12 στα 16GB.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.