Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα eviatop για περιοχές στην Εύβοια, από καταγγελίες που δέχεται. Συγκεκριμένα ας δούμε τι αναφέρει η ιστοσελίδα. Προς το παρόν κανένας πάροχος δεν έχει τοποθετηθεί για το θέμα:

Οριστικό τέλος στις αποδείξεις! Έρχεται το e-apodixi

«Είμαι κάτοικος της περιοχής και θέλω να επιστήσω την προσοχή σας σε ένα σοβαρό ζήτημα που αφορά την εκπομπή ακτινοβολίας από τις κεραίες της εταιρείας…., οι οποίες βρίσκονται σε συνεγκατάσταση με άλλους παρόχους κινητής τηλεφωνίας. Έχω παρατηρήσει ότι η ισχύς του σήματος της συγκεκριμένης εταιρείας φαίνεται να είναι κατά 10 dB υψηλότερη από εκείνη των άλλων παρόχων, κάτι που μπορεί να υποδηλώνει πιθανή υπέρβαση των εθνικών ορίων ακτινοβολίας. Αν αυτή η υπέρβαση επιβεβαιωθεί, υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία, και θα ήταν κρίσιμο να διερευνηθεί το ζήτημα άμεσα.

Το ζήτημα αυτό διαπιστώθηκε με έγκυρες μετρήσεις και γίνεται σε όλες τις κεραίες που η εταιρεία έχει συνεγκατασταση με άλλη/άλλες εταιρίες. Κυρίως εντοπίστηκε σε 2 σταθμούς κινητής, 1 κοντά στο Οχυρό Δοκού/Ταμπούρι και 2 κοντά στο Βασιλικό σε ύψωμα προς τα Φύλλα και επιβεβαιωμένα η εταιρεία εκπέμπει πάνω από τα επιτρεπτά όρια με βάση νόμου.»

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλοι το ξέρουμε πως η νόβα είναι αφού είχε συμφωνία με τη Vodafone η πρώην Wind για κοινή χρήση κεραιών,οι περισσότερες είναι συνεγκατασταση nova,vdf αλλά η nova παίζει πιο δυνατά και έχει καλύτερο σήμα στα ίδια σημεία.. ξεκάθαρο είναι πως η Nova παίζει περισσότερο ισχύ εκτός ορίων, επίσης είχε γίνει και ένα περιστατικό στη Ρόδο με Τούρκους εργάτες χωρίς άδειες από nova πάλι.. ντροπή στην εταιρεία μακάρι να ρίξουν πρόστιμο!

  2. Η WIND NOVA λένε έχω ακούσει από ειδικούς ! Μακάρι να τους ρίξουν… παρανομία! Κωλοεταιρεία

  3. Και εγώ το πιστεύω η nova μου το είπαν πολλοί γνωστοί και το είδα σε φόρουμ τεχνολογίας στο adsl
    Οπότε;; ΡΊΞΤΕ ΠΡΌΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ !
    Μόλις έχασαν 4 πελάτες για φορητότητα στη COSMOTE
    Φτου+

  4. Ντροπή στην εταιρεία, αποτι διαβάζω είναι η κωλο nova!
    Έλεος μια ζωή μπάχαλο εταιρεία

  5. Ντροπή στην εταιρεία.. στα σχόλια βλέπω η nova,στο άρθρο γιατί δεν μας είπατε την εταιρεία!!!!!

  6. Γιατί δεν είπατε την εταιρεία κατευθείαν και ψάχνουμε στα comments
    Πάντως ΝΤΡΟΠΉ στη νοβα

  7. Αυτονόητο.. πάντα η nova εκανε τέτοιες παρανομίες για παράδειγμα στη Ρόδο έγιναν εργασίες από Τούρκους εργάτες χωρίς χαρτιά για συντήρηση κεραίας και όπως είπαν οι αρχές, ήταν της nova.
    Δεν είναι τυχαίο που είναι η χειρότερη εταιρεία στην Ελλάδα ! Μακάρι να κλείσει, φύγετε όλοι!!

  8. Ντροπή. Μια ζωή έτσι ήταν αυτή η εταιρεία του κλώτσου και του μπάτσου(η Nova). Για ποιον λόγο υπάρχει τα τελευταία 15 χρόνια για να κάνει παρανομίες με εργάτες και όρια εκπομπής κεραιών. Φύγετε προς Cosmote και Vodafone που τουλάχιστον είναι πιο “τίμες” και λειτουργούν σύμφωνα με τους νόμους

  9. Nova έμαθα και εγώ ρώτησα και κάτοικους της περιοχής.. ντροπή στην εταιρεία

  10. Επιβεβαιώνωνω και εγώ στα Χανιά την υφηλότερη ένταση εκπομπής της NOVA από τους άλλους 2. Εδώ και 2 ημέρες βλέπω -122 dBm. Αν είναι εντός/εκτός ορίου ας το γράψει άλλος και ας αναφερθεί για επαναμέτρηση στην Ε.Ε.Τ.Τ.

  11. Εκτός ορίων είναι, Θεσσαλονίκη κοντά στη Περαία συγκεκριμένα υπάρχει συνεγκατασταση κεραία κινητής η οποία περιλαμβάνει σήμα Nova και Vodafone, περιέχει μερικά πάνελ ίδιας κατεύθυνσης, εγώ λαμβάνω από την ίδια κεραία σήμα, μέσα στο σπίτι Vodafone-125dBm οριακά δηλαδή και η Nova ξαφνικά-112dBm! Κάτσε ρε φίλε γιατί να πληρώσω τη Nova ππυ είναι παράνομη και να μη δώσω λεφτά στις νόμιμες; δηλαδή αν φέρονται έτσι τότε τι εμπιστοσύνη να χτίσει ο πελάτης απέναντι στην εταιρεία; δηλαδή στο μέλλον τι θα κάνει δεν θα έχει κεραία με άδεια ;; προσοχή μεγάλη και καταγγελία στην ΕΕΤΤ! άμεσα!

  12. Φανταστείτε να είχε και τη κανονική ισχύ όπως οι άλλοι 2 ΝΟΜΙΜΟΙ πάροχοι, δεν θα έπιανε πουθενά σήμα ήδη έχει ψιλό χάλια σήμα σε μερικά σημεία μετά θα είναι εκτός δικτύου
    Απαράδεκτη η εταιρεία, θα πρέπει να επιβληθεί πρόστιμο, Καταγγελία στην ΕΕΤΤ σίγουρα !
    Α ναι είχε γίνει και σύλληψη Τούρκων εργατών σε κεραία κινητής της Nova στη Ρόδο οι οποίοι ήταν χωρίς χαρτιά, ύστερα από επικοινωνία με την εταιρεία NOVA,ήταν δικοί της εργάτες!
    Κωλο εταιρεία δεν ξανά πατάω το πόδι μου ούτε και με δωρεάν ίντερνετ!

  13. Ως πρώην τεχνικός εναερητης σε κεραίες της εταιρείας μπορώ να πω πως γίνονται πολλά παράνομα πράγματα, έχω δουλέψει και στις 3 εταιρείας Vodafone, COSMOTE, NOVA WIND
    Στη COSMOTE κ Vodafone ΠΑΝΤΑ είχαν όλοι οι εργάτες άδειες για τη δουλειά και ενημερωμένοι για όλες τις κεραίες με τα απαραίτητα χαρτιά, Nova έχουν τοποθετηθεί πάνω αππ 200 κεραίες χωρίς καν άδειες και τεχνικούς με τις απαραίτητες σπουδές όπως στις άλλες ετ! Δεν είναι τυχαία να είναι πιο φτηνή και να είναι μάπα.
    Nova μην κάνετε το λάθος… προτιμήστε COSMOTE με Vodafone είναι πολύ πιο οργανωμένες εταιρείες και πάνω απολα ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΕΣ σε θεμα κεραιών και εργατών !
    Ποτέ ξανά Nova για εμένα τελείωσε ότι και να κάνουν φτάνει πια!

  14. Έχασα την εμπιστοσύνη μου στην nova… κρίμα συνδρομητής 22χ θα πάω Cosmote.,είναι πολύ καλύτερη και έχω μια εμπιστοσύνη. Αύριο φορητότητα 4 κινητά προς τη πράσινη εταιρεία
    Κρίμα..κρίμα

  15. Μουφα ειδηση φαινεται και ακομα πιο μουφα τα σχολια. Υπαρχουν μετρησεις στο σαητ της ΕΕΑΕ;

  16. Δεν είναι μουφα εάν το διαπιστώσεις αυτό μπροστά σου τότε θα το καταλάβεις.
    Η ΕΕΑΕ αν δεις στην ιστοσελίδα της έχει πάρα πολύ καιρό να κάνει μετρήσεις ,θα χρειαστεί να το διερευνήσει η ΕΕΤΤ.
    Μήπως δουλεύεις στην nova ?

  17. Η απόλυτη παρακμή. Ευτυχώς που δεν πήγα το κινητό μου σε αυτούς. Θα πάω εκεί που όλα γίνονται νόμιμα. Φίλος έχει την εταιρία (το συμβόλαιο με 2 GB με 13 €) του έδειξα το παρόν άρθρο και το διπίστωσε ότι σε σχέση με Βονταφον έχει πιο δυνατή ισχύ και γι’αυτό έκανε αίτημα φορητότητας προς CU όπου με 15 € κάρτα θα έχει υπερδιπλάσια GB και θα είναι σε εταιρία όπου σέβεται τα όρια και τους νόμους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.