Αυτή τη στιγμή παίζει στον ΓΕΡΜΑΝΟ τρελή “προσφορά”. Βρίσκεις το εξαιρετικό Redmi 10C στα 79,91 ευρώ. Τέλειο για δεύτερη συσκευή, για κύρια συσκευή παιδιού ή ηλικιωμένου, να το παίρνεις στα χωράφια, στην οικοδομή, στη θάλασσα χωρίς να σε νοιάζει τι θα πάθει. Ας θυμηθούμε τα χαρακτηριστικά.

Το Redmi 10C έχει πολλές ομοιότητες με το βασικό μοντέλο της σειράς, αλλά διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη και Qualcomm Snapdragon 680, αντί για το chipset της MediaTek – τον Helio G88.

Το 10C διαθέτει οθόνη IPS LCD 6.7 ιντσών με ανάλυση HD+ και notch για την κάμερα selfie 5MP. Στο module υπάρχει κύρια κάμερα 50MP και ένας depth 2MP. Η μπαταρία είναι ίδια στα 5.000mAh με υποστήριξη φόρτισης 18W και το OS παραμένει MIUI 13 βασισμένο σε Android 11.

Κατά τα άλλα, το Redmi 10C έχει 4GB μνήμη RAM, 128GB επεκτάσιμο με micro SD αποθηκευτικό χώρο, κλασική θύρα ακουστικών, και πλέον μπορεί να τρέχει νεότερες εκδόσεις Android, είτε επίσημα είτε ανεπίσημα.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ψάχνοντας μόλις τώρα σε αξιόπιστο site για πληροφορίες λογισμικού έτσι ώστε να ενημερώσω όποιον ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο κινητό το οποίο παρότι δεν το είχα ποτέ το θεωρώ πολύ τίμια επιλογή σε αυτήν την τιμή που το δίνει τώρα ο γερμανός έχω να αναφέρω πως το κινητό τρέχει android 13 με επικάλυψη miui14 της xiaomi σε όλες τις περιοχές. Αυτό σημαίνει ότι έχει πάρει και τις ενημερώσεις του και μπορεί να κρατήσει κάποιον ηλικιωμένο, κάποιο παιδί η κάποιον ο οποίος δεν έχει πολλές απαιτήσεις από το κινητό του όπως είπε και ο συντάκτης του άρθρου για ένα ικανοποιητικό χρονικό διάστημα

  2. Καλό φαίνεται ευκαιρία!!!! έχει 4GB μνήμη RAM, 128GB επεκτάσιμο με micro SD αποθηκευτικό χώρο!!!

  3. Η συγκεκριμένη συσκευή δε θα αναβαθμιστεί σε Android 15. Πολύ τίμια συσκευή που ακόμα και τώρα βγάζει τα λεφτά της. Αλλά από τη στιγμή που δε θα αναβαθμιστεί ξανά και έπαψε να υποστηρίζεται είναι θέμα χρόνου να πάψει να είναι λειτουργική!! Δεν νομίζω πως αξίζει κάποιος να δώσει ακόμη και 79 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.