Η Apple ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα σειρά iPhone 16 τον Σεπτέμβριο, και φέτος τα iPhone θα κάνουν την εμφάνισή τους λίγο νωρίτερα από τα περυσινά μοντέλα. Η νέα σειρά θα περιλαμβάνει τέσσερις εκδόσεις, όπως και πέρυσι: το βασικό, το Plus, το Pro και το Pro Max. Ας δούμε τι ξέρουμε μέχρι τώρα για τα νέα iPhone.

Σύμφωνα με διαρροές, η παρουσίαση της σειράς iPhone 16 αναμένεται στις 10 Σεπτεμβρίου, δύο μέρες νωρίτερα από την παρουσίαση των iPhone 15 το προηγούμενο έτος. Φαίνεται ότι η Apple επιστρέφει στην παράδοση των event της Τρίτης για τις ανακοινώσεις της, όπως έκανε παλιότερα.

Όσον αφορά τις τιμές, δεν αναμένονται αυξήσεις για τα βασικά μοντέλα. Το iPhone 16 θα ξεκινά από τα $799, ενώ το Plus από τα $899. Από την άλλη πλευρά, τα Pro μοντέλα θα είναι λίγο πιο ακριβά, με το Pro να ξεκινά από τα $1.099 και το Pro Max από τα $1.199.

Τα iPhone 16 και Plus μοντέλα θα διατηρήσουν την αλουμινένια κατασκευή και θα είναι διαθέσιμα σε χρώματα όπως λευκό, μαύρο, μπλε, πράσινο και ροζ. Και τα δύο θα τροφοδοτούνται από το νέο A18 chip, ενώ θα διαθέτουν οθόνες 6.1 και 6.7 ιντσών, αντίστοιχα, με ρυθμό ανανέωσης 60Hz. Η μπαταρία του απλού θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από αυτή του 15, ενώ το Plus θα έχει μικρότερη μπαταρία από το προηγούμενο μοντέλο.

Από την άλλη, τα iPhone 16 Pro/Max θα είναι τα πρώτα Pro μοντέλα που θα κατασκευάζονται στην Ινδία και θα έρχονται με σώμα από τιτάνιο. Θα διαθέτουν βελτιωμένες κάμερες, με τριπλό σύστημα φακών και νέο ultrawide φακό 48MP. Επίσης, η σειρά Pro θα προσφέρει υποστήριξη για Wi-Fi 7 και θα έχει το νέο Capture Button για βελτιωμένη φωτογραφική εμπειρία.

Εκτός από τα νέα iPhone, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τα Apple Watch Series 10 και δύο νέα μοντέλα AirPods. Τα Apple Watch Series 10 θα είναι πιο λεπτά, αλλά με μεγαλύτερη οθόνη, ενώ τα νέα AirPods θα συνδυάζουν στοιχεία από τα 3ης γενιάς AirPods και τα AirPods Pro, με ενεργή ακύρωση θορύβου. Μείνε συντονισμένος για περισσότερες πληροφορίες και επίσημες ανακοινώσεις από την Apple τις επόμενες μέρες!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.