H Google είχε αποκαλύψει τη σειρά Pixel Watch 3 πριν από μερικές ημέρες, μαζί με offline Google Maps υποστήριξη, η οποία πλέον κάνει το επίσημο ντεμπούτο της και στα ρολόγια Wear OS.

Τα offline Google Maps σου δίνουν τη δυνατότητα πλοήγησης ακόμη και αν δεν έχεις μια ενεργή σύνδεση στο internet ή όταν είναι συνδεδεμένο σε smartphone με σύνδεση στο internet.

Αντίο οριστικό στα μετρητά στην Ελλάδα!

Το χαρακτηριστικό είναι ήδη διαθέσιμο στη beta έκδοση του Google Maps για Wear OS στο Pixel Watch 2 και θα καταφθάσει πολύ σύντομα και σε άλλα Wear OS smartwatches σύντομα.

Μόλις ενημερώσετε τους Χάρτες Google στην έκδοση beta 11.140.0701.W, θα δείτε μια νέα σελίδα «Χάρτες εκτός σύνδεσης» πάνω από την επιλογή «Ρυθμίσεις». Η εφαρμογή του ρολογιού κατεβάζει επίσης αυτόματα έναν χάρτη της περιοχής σας, ενώ συγχρονίζει άλλες περιοχές εκτός σύνδεσης από το συνδεδεμένο smartphone σας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.