Τη δυνατότητα να μεταφέρουν χρήματα και να πληρώσουν δωρεάν τους λογαριασμούς τους έχουν οι καταναλωτές κάνοντας έξυπνη χρήση των διάφορων τραπεζικών προιόντων τους.

Vodafone: Internet παντού χωρίς σταθερό! Νέο πακέτο με απεριόριστα GB με μόλις 3.45 ευρώ για όλους!

Για παράδειγμα, ένας πελάτης μπορεί να στείλει χρήματα σε μια άλλη τράπεζα και η συναλλαγή να ολοκληρωθεί χωρίς καθόλου προμήθεια. Πως; Απλά κάνοντας χρήση του IRIS για ιδιώτες. Στη συγκεκριμένη υπηρεσία συμμετέχουν σήμερα 12 πιστωτικά ιδρύματα: Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Eurobank,Τράπεζα Πειραιώς, Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, Viva.com, Optima bank, Attica Bank, Παγκρήτια Τράπεζα, Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας, Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας και Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων.

Όσον αφορά για το πως μπορείς να πληρώσεις χωρίς προμήθειες λογαριασμούς, η λύση είναι απλή. Επισκέψου τις ιστοσελίδες των παρόχων ρεύματος, τηλεφωνίας για παράδειγμα και πλήρωσε μέσω αυτών των ιστοσελίδων με τη χρήση της κάρτας σου. Έτσι η συναλλαγή θα ολοκληρωθεί χωρίς προμήθεια.

Επίσης, οι περισσότερες εταιρείες σας επιτρέπουν να ενεργοποιείτε απευθείας σε εκείνες πάγια εντολή για την εξόφληση του λογαριασμού σας.

Σε αυτήν την περίπτωση, κάθε φορά που θα εκετελείται η πάγια εντολή, δεν θα χρεώνεστε με προμήθεια.

Αντιθέτως, αν η πάγια εντολή ενεργοποιηθεί μέσω της τράπεζας συνεργασίας σας, θα επιβαρύνεστε κάθε φορά που θα εκετελείται, με την εκάστοτε προμήθεια.

Η περίπτωση του Payzy

Το Payzy δίνει μάλιστα 1% επιστροφή σε ευρώ για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείς οποιοδήποτε ποσού, ενώ οι συναλλαγές μετράνε κανονικά στο αφορολόγητο, επομένως είναι πολύ καλό deal για τις καθημερινές σου συναλλαγές. Μάλιστα, δίνει 1% επί του ποσού που πληρώνεις με κωδικό RF, επομένως είναι σαν σου μηδενίζει τη προμήθεια εξόφλησης λογαριασμού. Μάλιστα σου δίνει και 10 ευρώ κατά την εγγραφή σου να τα κάνεις ό,τι θέλεις. Μπορείς να κάνεις εγγραφή εδώ.

Τέλος μην ξεχνάς ότι με τη Revolut γλιτώνεις άπειρες προμήθειες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.