Διάφοροι συνεργάτες της Nova, άνθρωποι δηλαδή που βρίσκονται κοντά στην εταιρεία, αρχίζουν να αναφέρουν ότι η εταιρεία άρχισε να εφαρμόζει μια νέα πολιτική στα συμβόλαια, σύμφωνα με την οποία, όταν αυτό λήξει, η τιμή ανεβαίνει κατά 3 ευρώ και μόνο.

Λύσαμε το σημαντικότερο πρόβλημα των 4G /5G routers – Δείτε video

Γιατί λέμε όμως ότι είναι η καλύτερη πολιτική; Ας πάρουμε για παράδειγμα το άρθρο αυτό που είχαμε γράψει με τις πονηριές της Cosmote. Όπως βλέπουμε, η τιμή μετά τη δέσμευση αυξάνεται στα 68 ευρώ, από 48 ευρώ κατά τη διάρκεια του 7 – 24ου μήνα του συμβολαίου. Δηλαδή 20 ολόκληρα ευρώ.

Η Nova, απλά θα αυξάνει το πάγιο κατά 3 ευρώ πλέον, μετά τη λήξη του συμβολαίου, που είναι πολύ μικρότερο ποσό από ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα στα εκτός δέσμευσης συμβόλαια. Η πληροφορία μεταδίδεται με κάθε επιφύλαξη και πάντα θα πρέπει να έχεις σημειώσει την ημερομηνία λήξης του συμβολαίου σου για να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, ανανέωση, ή φορητότητα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χωρίς να έχω διαβάσει αυτό το άρθρο, ρώτησα σήμερα τη nova πόσο θα αυξηθεί το συμβόλαιό μου μετά τη λήξη του, που είναι σε δύο μήνες, και μου είπαν ακριβώς αυτό. Ότι θα αυξηθεί κατά 3 ευρώ.

  2. Εμένα σε συνδυασμένο πακέτο σταθερού, κινητού και ΕΟΝ, τον Ιούνιο που έληξε το διετές συμβόλαιο και ανανέωσα, μου έριξαν το πάγιο κατά 5€. Επιπλέον μου έδωσαν και 3 μήνες δωρεάν ΕΟΝ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.