Πως θα σου φαινόταν αν μπορούσες να αλλάξεις την TS9 θύρα του 4G/5G modem σου σε SMA; Και όμως υπάρχει επισκευαστικό κέντρο που το κάνει.  Εύκολα θα μπορούσες να θεωρήσεις ότι το εν λόγω άρθρο είναι διαφήμιση αλλά δεν είναι. Αν δεν το πιστεύεις μην συνεχίζεις την ανάγνωση.

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα των σύγχρονων routers με θύρα TS9 είναι ότι σπάνε αυτές εύκολα. Συγκεκριμένα έχουμε το ZTE MF297D router, που δίνει η Cosmote με το Double Play 4G SIM της. Φέρει θύρα TS9 για εξωτερική κεραία, η οποία σπάει πανεύκολα. Και πράγματι έτσι έγινε στη δική μας περίπτωση.

Επικοινωνήσαμε λοιπόν με το Techguru.gr και ζητήσαμε αν θα μπορούσαν να το επισκευάσουν. Και ακριβώς αυτό έκαναν. Ωστόσο, το επισκευαστικό κέντρο μας πρότεινε να αντικαταστήσουμε τις TS9 με SMA θύρες οι οποίες είναι σαφώς πιο ισχυρές και δεν χρειάζεται να ανησυχείς αν θα σπάσουν. Πρόκειται για πατέντα την οποία κάνει το εν λόγω κατάστημα, παρεμβαίνοντας στη πλακέτα του router, δίνοντας ουσιαστικά τη λύση στα προβλήματα των routers της Ελληνικής και όχι μόνο αγοράς με TS9 θύρα. Την ευαισθησία δηλαδή αυτών των θυρών. Οι θύρες αυτές είναι ανθεκτικές και μπαίνουν πάνω στο σασί του Router, καταργώντας τον κίνδυνο αποξήλωσης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι με την εν λόγω παρέμβαση χάνεται εγγύηση του router, οπότε θα πρέπει να το έχεις στο νου σου.

Αν έχεις και εσύ κάποιο router και θέλεις να το επισκευάσεις όπως φαίνεται στο video στείλτο στο Techguru.gr. Το κατάστημα βρίσκεται Μικάλης 5, στην Άνω Γλυφάδα, αλλά μπορείς να στείλεις το router από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας, με box now ή με courier ότι σε εξυπηρετεί. Αναλύονται στην ιστοσελίδα τους οι τρόποι παραλαβής.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το εν λόγω επισκευαστικό κέντρο, δεν αναλαμβάνει μόνο routers, αλλά και επισκευές laptops, ξεκλείδωμα smartphones, επισκευή κονσολών, iPads, Play Station και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Μπορείς να βρεις το κατάστημα εδώ και να επικοινωνήσεις μαζί τους για κάθε συσκευή που έχεις και χρειάζεται επισκευή. Το techmaniacs.gr τους ευχαριστεί θερμά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.