Αρχικά θα πρέπει να επισημάνουμε ότι σε καμιά περίπτωση το εν λόγω άρθρο δεν πρέπει να θεωρηθεί διαφήμιση. Αν δεν το πιστεύεις μπορείς απλά να μην συνεχίσεις την ανάγνωση.

Υπάρχει μια ιστοσελίδα και πιο συγκεκριμένα το el-phone.gr το οποίο υπόσχεται να σου δώσει τη δυνατότητα να αγοράσεις εύκολα νούμερα. Νούμερα δηλαδή τα οποία μπορείς να τα θυμάσαι εύκολα. Η σελίδα περιλαμβάνει νούμερα Cosmote, Vodafone, Nova, F2Go δηλαδή και What’s Up.

Οι περιοχές για δωρεάν αναλήψεις μετρητών από οποιοδήποτε ATM

Ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός /προσεκτική κατά την άποψή μας. Δεν γνωρίζεις ποιος είχε τον αριθμό πριν από εσένα και τι έκανε με αυτόν και σε ποιες λίστες επαφών βρίσκεται. Αν και τυπικά θα είσαι καλυμμένος από τη στιγμή που με την αγορά του αλλάζει όνομα και έρχεται στο δικό σου, του αγοραστή δηλαδή.

Μας έχει τύχει δηλαδή να πάρουμε ένα νέο νούμερο και να μας ενοχλούν συνεχώς ψάχνοντας για έναν Θανάση. Στην δεύτερη εβδομάδα το κόψαμε. Βέβαια, αυτό μπορεί να συμβεί και από την ανακύκλωση των αριθμών των παρόχων.

Και οπωσδήποτε μόλις τον αγοράσεις και έρθει η SIM, πηγαίνεις στον πάροχο πιστοποιείς ότι είναι στο όνομά σου και αντικαθιστάς ακόμη μια φορά τη SIM.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.