Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τα 15 και 15 Pro τον Οκτώβριο, και θα είναι τα πρώτα τηλέφωνα στον κόσμο με τον Snapdragon 8 Gen 4, πιθανώς. Το Xiaomi 15 Ultra, με τον ίδιο επεξεργαστή και βελτιωμένες κάμερες, αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2025, ως συνήθως, ενώ δεν ξέρουμε αν θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως.

Όπως και να έχει, τα leaks είναι εδώ για να μας πουν όσα θέλουμε να ξέρουμε, σε περίπτωση που έρθει από εδώ ή το αγοράσουμε από Κίνα. Σύμφωνα, λοιπόν, με διαρροές από τον tipster Ice Universe, το 15 Ultra θα διαθέτει τετραπλό σύστημα καμερών με τηλεφακό 4.x οπτικού ζουμ και ανάλυση 200MP, πιθανότατα περισκοπικό.

Ο tipster αναφέρει ότι οι κάμερες του Xiaomi 15 Ultra θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις της φωτογραφίας με τις προηγμένες δυνατότητες ζουμ και την κάλυψη πολλών γωνιών λήψης. Επιπλέον, το 15 Ultra θα διαθέτει οθόνη OLED διπλής στρώσης με ανάλυση 2K και υπερηχητικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Το λειτουργικό σύστημα θα είναι το HyperOS 2.0 βασισμένο στο Android 15.

Το τηλέφωνο αναφέρεται ότι θα έχει έως και 24GB RAM, μέχρι 1TB αποθηκευτικό χώρο, και πιθανώς τεράστια μπαταρία 6.200mAh. Ενώ το Xiaomi 15 Pro δεν θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως, τα Xiaomi 15 και 15 Ultra αναμένονται να διατεθούν και εκτός Κίνας, αλλά με τη συγκεκριμένη εταιρεία ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.