Το Realme GT 7 Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του έτους, αλλά η ακριβής ημερομηνία παραμένει ακόμη άγνωστη. Ένας γνωστός leaker αποκάλυψε ότι η Realme ενδέχεται να παρουσιάσει τεχνολογία ταχείας φόρτισης 300W κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης λανσαρίσματος του GT 7 Pro, αν και το ίδιο το κινητό δεν θα υποστηρίζει αυτή την τεχνολογία.

Ο Digital Chat Station αποκάλυψε στο Weibo σημαντικές λεπτομέρειες για το GT 7 Pro, σημειώνοντας επίσης ότι η εταιρεία θα ανακοινώσει σύντομα την τεχνολογία ταχείας φόρτισης 300W. Αυτή η πληροφορία επιβεβαιώνεται και από τον Head of Global Marketing της Realme, Francis Wong, που αποκάλυψε ότι η εταιρεία δοκιμάζει αυτήν την τεχνολογία ταχείας φόρτισης.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η Redmi παρουσίασε την τεχνολογία φόρτισης 300W το 2023, που μπορεί να φορτίσει τη μπαταρία από 0% στο 100% σε μόλις 5 λεπτά. Επίσης, η OPPO εργάζεται πάνω σε αντίστοιχη τεχνολογία. Η Realme και η OPPO παρουσίασαν πέρυσι τεχνολογία φόρτισης 240W, με την OPPO να υποστηρίζει ότι μπορεί να φορτίσει ένα κινητό με μπαταρία 4.500mAh σε μόλις 10 λεπτά.

Εκτός από την τεχνολογία φόρτισης, ο leaker ανέφερε ότι το Realme GT 7 Pro θα έχει αντοχή στη σκόνη και στο νερό με πιστοποίηση IP69, όπως και το OPPO F27 Pro+. Επίσης, θα διαθέτει ultrasonic in-screen fingerprint scanner, οθόνη ανάλυσης 1.5K, το Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 chipset, τριπλή κάμερα 50MP, τουλάχιστον 16GB RAM, μπαταρία 6.000mAh με ταχεία φόρτιση 100W, και πολλά άλλα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.