Ένα νέο πακέτο με το οποίο μπορείς να τα έχεις όλα απεριόριστα με 25 ευρώ για ένα μήνα έκανε διαθέσιμο πριν από λίγες εβδομάδες το What’s UP της Cosmote, που είναι ίσως η καλύτερη προσφορά τώρα για το καλοκαίρι, καθώς έχουν επιλέξει να μην προσφέρουν πακέτα απεριόριστου internet στα πλαίσια προσφοράς όπως έκαναν πέρυσι.

Εντελώς δωρεάν 9 μήνες συνδρομή στο Ant1+ και πάλι για όλους!

Ως εκ τούτου ο χρήστης μπορείς να ενεργοποιήσει το πακέτο Special Combo Offer που του προσφέρει απεριόριστα λεπτά ομιλίας, απεριόριστα GB και 600SMS με 25 ευρώ για ένα μήνα.

Τα πρώιμα συμπτώματα του καρκίνου που όλοι αγνοούν

Η προσφορά είναι διαθέσιμη για ενεργοποιήσεις μέχρι και 31/8/2024.

και αν δεν έχεις payzy με μια εγγραφή εδώ παίρνεις και ένα 10αρικο να το κάνεις ό,τι θέλεις και σου έρχεται το κόστος του πακέτου 15 ευρώ

• Η ενσωματωμένη χρήση χρόνου ομιλίας και μηνυμάτων, αφορά σε κλήσεις/videoκλήσεις και αποστολή μηνυμάτων (SMS) προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας (γεωγραφικούς αριθμούς και αριθμούς κινητής τηλεφωνίας), εξαιρούμενων των κλήσεων προς μη γεωγραφικούς αριθμούς (εκτός των αριθμών κινητής τηλεφωνίας)
• Προτεραιότητα στην κατανάλωση των data, έχουν τα δεδομένα της Special Combo προσφοράς.

• Τα SMS προς όλους που δεν καταναλώνονται εντός ενός μήνα από την ενεργοποίηση του πακέτου, μεταφέρονται εάν ενεργοποιηθεί ίδιο πακέτο ή DIY (για SMS που επιλεχθούν εκ νέου). Στην περίπτωση αυτή η ημερομηνία λήξης καθορίζεται σύμφωνα με την τελευταία ημερομηνία ενεργοποίησης του πακέτου.
• Τα ενσωματωμένα GΒ της προσφοράς είναι διαθέσιμα στην περιαγωγή εντός ΕΕ/ΕΟΧ και εφαρμόζεται όριο 26GΒ στη χρήση τους. Μετά την λήξη της διάρκειας ισχύος του πακέτου ή την κατανάλωση της ενσωματωμένης χρήσης του, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο, ισχύουν οι χρεώσεις του εκάστοτε δημοσιευμένου τιμοκαταλόγου OTE.
• Τα απεριόριστα λεπτά ομιλίας είναι διαθέσιμα για χρήση σε περιαγωγή.
• Η κατανάλωση διαθέσιμων SMS του πακέτου είναι διαθέσιμη για χρήση και στην περιαγωγή εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.