Η Samsung παρουσίασε το Galaxy Watch Ultra, μαζί με τα Galaxy Buds 3 και Galaxy Buds 3 Pro στο πρόσφατο Unpacked event, και έχουν ήδη γίνει τα πιο αμφιλεγόμενα προϊόντα της εδώ και χρόνια. Όλη αυτή η φασαρία οφείλεται στον σχεδιασμό τους, ο οποίος μοιάζει πολύ με αυτόν των Apple Watch Ultra, AirPods 3 και AirPods Pro 2.

Σύμφωνα με αναφορά από την Κορέα, ο Πρόεδρος της Samsung Electronics, Jay Y. Lee, είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος με την κατάσταση, εκφράζοντας ανησυχίες για τη συμπεριφορά αντιγραφής στο τμήμα κινητής τηλεφωνίας, ενώ έχει λάβει μέτρα κατά του επικεφαλής του τμήματος, TM Roh.

Ένας υποτιθέμενος πληροφοριοδότης αναφέρει ότι ο Lee επενέβη προσωπικά μετά την αντιγραφή σχεδιασμού της Apple και τα ποιοτικά προβλήματα των Buds 3 και του Galaxy Watch Ultra. Η εσωτερική ατμόσφαιρα στην εταιρεία είναι πλέον πολύ κακή. Ο Lee φαίνεται να έχει ζητήσει αλλαγή σχεδίων για το μέλλον του τμήματος κινητής, προκειμένου να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο.

Όλα αυτά είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτα καθώς τα κορεατικά μέσα περιγράφουν τον Lee ως έναν άνθρωπο ήπιων τόνων που σπάνια θυμώνει. Αυτή τη φορά, ωστόσο, η κατάσταση ήταν διαφορετική, προφανώς λόγω των πολλών αναφορών για την ομοιότητα με τα προϊόντα της Apple.

Η σειρά Galaxy Watch της Samsung είχε μέχρι πρόσφατα στρογγυλό σχεδιασμό, μοναδικό για την κορεατική εταιρεία. Ωστόσο, το Watch Ultra έχει τετράφωνο σχήμα που πλησιάζει αρκετά στο σχέδιο της Apple (αν και το Apple Watch Ultra είναι ορθογώνιο και δεν έχει κεντρική στρογγυλή οθόνη).

Όσο για τα Buds 3, είναι τα πρώτα ακουστικά της Samsung με στελέχη, ένα σχέδιο που πρωτοπόρησε η Apple με τα αρχικά AirPods. Πολλές άλλες εταιρείες έχουν υιοθετήσει αυτό το σχέδιο, αλλά η μεγαλύτερη έκπληξη για τους χρήστες είναι πόσο διαφορετικά είναι από κάθε προηγούμενο σχέδιο Galaxy Buds.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.