Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις ποιες είναι οι ελάχιστες ταχύτητες που απαιτεί η Cosmote TV σε αυτό το άρθρο προσπαθούμε να τις εξηγήσουμε αναλυτικά. Αρχικά, ακόμη και από 0.5Mbps μπορείς να δεις από κινητό ή tablet ενώ σε μεγάλη οθόνη από τα 2.-3Mbps.

O Άρης έδειξε επιτέλους σημάδια ζωής!

Η streaming υπηρεσία της COSMOTE TV χρησιμοποιεί την τεχνολογία “adaptive streaming”, με την οποία δεν χάνεται η ροή του περιεχομένου, πχ. μίας ταινίας, αλλά μεταβάλλεται η ποιότητα του video, ανάλογα με την ταχύτητα του Internet κάθε στιγμή.

Θεωρητικά, μπορείς να κάνεις streaming σε κινητό/tablet από τα 0.5Mbps, και σε μεγάλη οθόνη από τα 2-3 Mbps. Για καλύτερη ποιότητα και Full HD περιεχόμενο, πρέπει να έχεις ταχύτητα στα ~8Mbps.

Για 4K περιεχόμενο, η Cosmote TV διαθέτει ένα τέτοιο κανάλι αθλητικό όπου εκεί απαιτείται ταχύτητα πάνω από 18Mbps.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εχω πραγματική ταχυτητα 22-23 και στην cosmote δε μου δίνει καν την επιλογή για 4k περιεχόμενο. .

  2. Δηλαδή 4Κ streaming δεν κάνει ακόμα το Coamote Tb on demand ? Σοβαρά τώρα; Μόνο ένα αθλητικό κανάλι; Ότι να ναι… Εν έτη 2024 Ε; Ότι να ναι.. και θέλετε και συνδρομές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.