Τα leaks για τα επερχόμενα Samsung Galaxy S24 αυξάνονται, κάτι απόλυτα λογικό μιας που μετράμε αντίστροφα για το λανσάρισμα τους. Έχουμε δει διάφορες απεικονίσεις, ειδικά του κορυφαίου μοντέλου της σειράς, αλλά τώρα έχουμε στη διάθεση μας real life φωτογραφίες του Samsung Galaxy S24 Ultra.

Οι εικόνες προέρχονται από τον χρήστη του Twitter David Martin. Ωστόσο, ο γνωστός και συνήθως έγκυρος leaker Ice Universe επιβεβαίωσε ότι έχουμε μπροστά μας το πραγματικό Galaxy S24 Ultra. Παρ’ όλα αυτά, προτείνουμε να διατηρηθεί μία επιφύλαξη, μέχρι περισσότερες πηγές να επιβεβαιώσουν την αυθεντικότητα των φωτογραφιών.

Πέρα από την επιφύλαξη που προτείνουμε, αξίζει να σημειωθεί ότι ο σχεδιασμός του Samsung Galaxy S24 Ultra που βλέπουμε παραπάνω συμφωνεί απόλυτα με τα renders που είχε δημοσιεύσει ο γνωστός και με πολύ υψηλό ποσοστό εγκυρότητας leaker OnLeaks. Αυτό δίνει λίγο μεγαλύτερη βαρύτητα στην αυθεντικότητα των φωτογραφιών.

Η πιο σημαντική αλλαγή που παρατηρούμε είναι ότι η σχεδόν επίπεδη οθόνη. Το γυάλινο πάνελ του Galaxy S24 Ultra έχει μια πολύ λεπτή καμπύλη στις πλευρικές άκρες – πιθανώς από κυρτό γυαλί 2.5D, αλλά δεν είναι πλέον τόσο δραματικά κυρτό όσο έχουμε δει σε προηγούμενες συσκευές Ultra.

Επίσης, γινόμαστε μάρτυρες του ορθογώνιου πλευρικού πλαισίου που διαθέτει το Samsung Galaxy S24 Ultra. Τα προηγούμενα Ultra είχαν επίσης τέτοιο πλαίσιο, αλλά το S24 Ultra φαίνεται να διπλασιάζει τις αιχμηρές άκρες και φαίνεται λες και το πίσω γυαλί να είναι τοποθετημένο στο προστατευτικό πλαίσιο.

Οι ζωντανές εικόνες που διέρρευσαν δείχνουν επίσης το S Pen να προεξέχει σημαντικά από το πλαίσιο του τηλεφώνου. Το ύψος της προεξοχής είναι πιθανώς επειδή πρόκειται για μονάδα προπαραγωγής και πιθανότατα θα δούμε ένα καλύτερο φινίρισμα στις τελικές μονάδες λιανικής πώλησης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.