Λίγο πριν ανακοινώσει το OnePlus 12 στην Κίνα, η εταιρεία μοιράστηκε λεπτομέρειες για το σύστημα καμερών του επερχόμενου flagship smartphone, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo.

Το σύστημα διαθέτει τον εντυπωσιακό αισθητήρα Sony LYT-808, μια παραλλαγή του βασικού αισθητήρα Sony LYT-T808 που βρίσκεται στο module του Open. Η OnePlus ισχυρίζεται ότι πρόκειται για τον ισχυρότερο αισθητήρα στην κατηγορία του.

Βασιζόμενη στην επιτυχία του Sony Lytia LYT-T808 στο OnePlus Open, η εταιρεία έχει θέσει υψηλές προσδοκίες για το OnePlus 12. Επιπλέον, η συνεργασία με τη Hasselblad θα συνεχιστεί, εξασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα κάμερας.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές του συστήματος καμερών, το OnePlus 12 διαθέτει μια περισκοπική κάμερα 64MP με αισθητήρα 1/2″, διάφραγμα f/2.6 και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS), επιτρέποντας εικόνες με οπτικό ζουμ 3x.

Συγκριτικά, το OnePlus 11 διέθετε έναν τηλεφακό 32MP 1/2.74″ με οπτικό ζουμ 2x, ενώ το OPPO Find X6 Pro διέθετε περισκοπική κάμερα 50MP 1/1.56″ με οπτικό ζουμ 2.8x.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την OnePlus, εικάζεται ότι το OnePlus 12 θα χρησιμοποιήσει έναν συνδυασμό οπτικού και in-sensor zoom, παρόμοιο με την προσέγγιση που χρησιμοποιήθηκε στο OnePlus Open.

OnePlus 12 Sony LYT-808

Η OnePlus δίνει επίσης έμφαση στην ενσωμάτωση των αλγορίθμων εικόνας της OPPO, συμπεριλαμβανομένου ενός αλγορίθμου Ultra-Clear Image Quality Algorithm για ακριβείς φωτογραφίες.

Επιπλέον, υπάρχει ο αλγόριθμος Hyperlight and Shadow Algorithm για ισορροπημένη αντίθεση και ο αλγόριθμος Natural Color Algorithm με βελτιστοποίηση από τη Hasselblad για αληθινά χρώματα.

OnePlus 12 Sony LYT-808

Επιπροσθέτως, η OnePlus επιβεβαίωσε ότι το OnePlus 12 θα διαθέτει οθόνη ProXDR με ανάλυση 2K. Τέλος, το επερχόμενο flagship smartphone θα έχει τον Snapdragon 8 Gen 3.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.