Λίγο πριν ανακοινώσει το OnePlus 12 στην Κίνα, η εταιρεία μοιράστηκε λεπτομέρειες για το σύστημα καμερών του επερχόμενου flagship smartphone, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo.

Το σύστημα διαθέτει τον εντυπωσιακό αισθητήρα Sony LYT-808, μια παραλλαγή του βασικού αισθητήρα Sony LYT-T808 που βρίσκεται στο module του Open. Η OnePlus ισχυρίζεται ότι πρόκειται για τον ισχυρότερο αισθητήρα στην κατηγορία του.

Βασιζόμενη στην επιτυχία του Sony Lytia LYT-T808 στο OnePlus Open, η εταιρεία έχει θέσει υψηλές προσδοκίες για το OnePlus 12. Επιπλέον, η συνεργασία με τη Hasselblad θα συνεχιστεί, εξασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα κάμερας.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές του συστήματος καμερών, το OnePlus 12 διαθέτει μια περισκοπική κάμερα 64MP με αισθητήρα 1/2″, διάφραγμα f/2.6 και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS), επιτρέποντας εικόνες με οπτικό ζουμ 3x.

Συγκριτικά, το OnePlus 11 διέθετε έναν τηλεφακό 32MP 1/2.74″ με οπτικό ζουμ 2x, ενώ το OPPO Find X6 Pro διέθετε περισκοπική κάμερα 50MP 1/1.56″ με οπτικό ζουμ 2.8x.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την OnePlus, εικάζεται ότι το OnePlus 12 θα χρησιμοποιήσει έναν συνδυασμό οπτικού και in-sensor zoom, παρόμοιο με την προσέγγιση που χρησιμοποιήθηκε στο OnePlus Open.

OnePlus 12 Sony LYT-808

Η OnePlus δίνει επίσης έμφαση στην ενσωμάτωση των αλγορίθμων εικόνας της OPPO, συμπεριλαμβανομένου ενός αλγορίθμου Ultra-Clear Image Quality Algorithm για ακριβείς φωτογραφίες.

Επιπλέον, υπάρχει ο αλγόριθμος Hyperlight and Shadow Algorithm για ισορροπημένη αντίθεση και ο αλγόριθμος Natural Color Algorithm με βελτιστοποίηση από τη Hasselblad για αληθινά χρώματα.

OnePlus 12 Sony LYT-808

Επιπροσθέτως, η OnePlus επιβεβαίωσε ότι το OnePlus 12 θα διαθέτει οθόνη ProXDR με ανάλυση 2K. Τέλος, το επερχόμενο flagship smartphone θα έχει τον Snapdragon 8 Gen 3.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.