Αρκετοί χρήστες των Galaxy S23 αντιμετωπίζουν πρόβλημα με θολές φωτογραφίες στις συσκευές τους. Σύμφωνα με διάφορα θέματα που έχουν ανοίξει στο reddit, οι χρήστες αναφέρουν θολωμένα σημεία στην αριστερή πλευρά όλων των φωτογραφιών που λαμβάνονται με την 50MP κύρια κάμερα της συσκευής σε landscape προσανατολισμό.

Ακριβώς αυτή η θολή περιοχή κάνει τις φωτογραφίες των εγγράφων και των κειμένων δύσκολο να χρησιμοποιηθούν καθώς δεν μπορούν να διαβαστούν. Γερμανικά μέσα ενημέρωσης αποκαλούν το πρόβλημα bananagate, με την ιστοσελίδα Notebookcheck να δημοσιεύει πλήθος παραδειγμάτων. Από την μεριά του το Galaxy S23 Ultra με τον μεγαλύτερο 200MP αισθητήρα, δεν παρουσιάζει το εν λόγω πρόβλημα.

Many Galaxy S23/S23+ have an hardware issue on the main camera that causes permanent blurred and smudged spots, Samsung refuses to aknowledge the issue and fix it.
by u/Switch01 in Android

Αν η συσκευή σας παρουσιαζει το ίδιο πρόβλημα, απευθυνθείτε στην Samsung για οδηγίες, αλλιώς να πάτε την συσκευή στο service. Πιθανότατα όμως το πρόβλημα είναι θέμα software και η εταιρία θα το διορθώσει στην επόμενη αναβάθμιση. Αν και χρήστες αναφέρουν πως το μεγάλο update του Απριλίου δεν διόρθωσε την κατάσταση.

 

Περιμένουμε την επίσημη απάντηση της εταιρίας σχετικά με το θέμα, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει θέση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.